Zásilkovna se stala partnerem největšího online tržiště v ČR Aukro

Zásilkovna, přední česká logistická společnost, se stala partnerem společnosti Aukro, největšího online tržiště v České republice. Všichni zákazníci Aukra tak nyní mohou k odeslání koupeného nebo prodaného zboží v aukcích využít také služeb Zásilkovny.

„Jsem potěšena, že se nám spolupráci podařilo zrealizovat. Uděláme vše proto, aby byla Zásilkovna pro zákazníky Aukra preferovanou volbou. Nakupující na Aukru si nyní mohou vyzvednout své zásilky na více než 1700 našich výdejních místech, vzájemná spolupráce obou firem jim tak výrazně zpříjemnila online nakupování. Využívat také mohou naši novou službu pro doručování Zásilek mezi fyzickými osobami Mezi námi. Jde o jeden z nejjednodušších a nejlevnějších způsobů odesílání zásilek mezi fyzickými osobami na trhu,“ říká Simona Kijonková, zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny.

Spolupráce mezi Aukrem a Zásilkovnou je další novinkou, kterou Aukro přináší svým uživatelům. V tomto roce zaznamenáváme významné meziroční růsty v počtu aukčních transakcí, a to zejména u nepodnikatelských účtů. Proto věříme, že bude Zásilkovna skvělou alternativou k dosavadním možnostem přepravy a na tuto spolupráci se těšíme, říká Lumír Kunz, CEO společnosti Aukro.

Fyzické osoby mohou využít novou službu Zásilkovny Mezi námi. Cena služby pro doručování zásilek mezi fyzickými osobami začíná na 65 korunách včetně DPH a patří k nejnižším na trhu. Zákazník vyplní všechny potřebné údaje pro odeslání zásilky pohodlně kdekoliv přes mobilní aplikaci a na výdejním místě Zásilkovny sdělí pouze vygenerované heslo k zásilce. Žádné fronty, žádné dlouhé formuláře.

Pro podnikatele, kteří mají smlouvu se Zásilkovnou, bude proces s odesíláním zboží prodaného či zakoupeného na Aukru fungovat podle již stanovených podmínek. Navíc se jim otevře nový distribuční kanál pro prodeje na Aukru, největšího aukčního online tržiště v České republice. Od roku 2003 se na Aukru prodalo přes 73 milionů kusů zboží za 40 miliard korun. Podnikatelům, kteří smlouvu se Zásilkovnou nemají, se stačí zaregistrovat na jejich webových stránkách, získat partnerskou smlouvu a začít využívat výhody vzájemné spolupráce. Cena za přepravu zásilky pro podnikatele začíná u Zásilkovny na 41 korunách.

Zásilkovna je český franšízový logistický projekt Simony Kijonkové, který vznikl v roce 2010. Od té doby se vypracoval mezi nejúspěšnější společnosti v Česku, které poskytují komplexní logistické služby jak pro internetové obchody, tak i pro fyzické osoby. Zásilkovna je dlouhodobě zisková společnost, která financuje svůj rozvoj výhradně z vlastních zdrojů.  Aktuálně má více než 2300 výdejních míst v celé střední a východní Evropě, kde spolupracuje s více než 26 000 e-shopy. Zásilkovna také nabízí levnější, rychlé a jednoduché doručování zásilek na adresu. E – shopy tak mohou posílat své zásilky nejen po celém Česku a Slovensku, ale také do Maďarska, Rumunska, Itálie, Švýcarska, Polska, Německa, Rakouska, Bulharska, Velké Británie, Slovinska, Chorvatska, Francie či na Ukrajinu. K letošnímu roku Zásilkovna přepravila více než 30 milionů zásilek. Více na www.zasilkovna.cz.

Aukro je se svými 4 miliony registrovanými uživateli největší aukční online tržiště v ČR. Celkem se přes Aukro prodalo 73 milionů kusů zboží za 40 miliard korun od roku 2003. Orientuje se na aukce i prodej a nákup za pevné ceny. V současnosti poskytuje své služby jak pro nejširší veřejnost, tak i profesionálním obchodníkům a firmám. V Aukru drží 45 procent investiční fond Leverage Technology. Více informací na www.aukro.cz