Konference: Kvalitní informační systém si vyměňuje informace se svým okolím

Informační systémy, ke kterým mohou uživatelé mobilně přistupovat odkudkoli, a to při zachování maximální bezpečnosti, efektivní komunikace IS s dalšími systémy prostřednictvím kvalitně navrženého API, IS jako centrální mozek firmy – to je jen několik ze zásadních témat, o kterých se bude mluvit na konferenci Firemní informační systémy, která se koná 23.5.2019 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí.

PRAHA, 15. května 2019: Aktuální trendy v IT jsou v posledních několika letech do značné míry stálé: Stále se sází na mobilní přístup, přehledné uživatelské rozhraní, efektivní využívání sebraných dat, rozvoj umělé inteligence nebo, samozřejmě, na využívání cloudu. Technické detaily se ale mění a dostupné technologie se posouvají kupředu. Praktickému využití současných trendů, vybraným aspektům technologického vývoje v oblasti podnikových informačních systémů i všemu podstatnému, co s nimi souvisí, se bude věnovat již pátý ročník konference Firemní informační systémy, kterou pořádá společnost Best Online Media.

Konference Firemní informační systémy i letos klade zásadní důraz na řešení, která mohou významně  podpořit efektivní fungování firem i dalších organizací, přičemž nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jaké jsou nejnovější trendy v oblasti moderních informačních systémů? Jaké jsou podmínky jejich skutečně efektivního využití? Jaký vývoj zde můžeme očekávat v nadcházejících měsících a jak se na něj připravit?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Zásadní milníky ve vývoji informačních systémů, ERP jako centrální mozek firmy, Monetizace API ve firemním softwaru, Jak na automatickou expedici zboží nebo Automatizace vkládání faktur.

Více informací o konferenci na webu: konference.businessit.cz

Odbornou záštitu nad konferencí má magazín BusinessIT.

O společnosti Best Online Media: Společnost Best Online Média se specializuje na pořádání konferencí z oblasti informačních a komunikačních technologií a na inzertní zastoupení řady významných českých on-line médií, především o informačních technologiích. V loňském roce firma mimo jiné uspořádala úspěšné konference Cloud computing v praxi, Mobilní řešení pro business a Datová centra pro business.