PROFI CREDIT podpořil Zvolánka v přípravě na paralympiádu

Pardubice, 15. 5. 2019 – Úspěšný český paralympionik Martin Zvolánek zahájil přípravu na nadcházející sezonu, s cílem kvalifikovat se na paralympiádu, která se v roce 2020 uskuteční v japonském Tokiu. Úvěrová společnost PROFI CREDIT ho v cestě za jeho snem podpořila částkou 70 000 Kč.

Pardubický rodák Martin Zvolánek, který letos v červnu oslaví své 45. narozeniny, je úspěšným českým paralympionikem. Pokud se mu letos podaří uspět v několika mezinárodních soutěžích, kvalifikuje se již na svou pátou paralympiádu. Českou republiku reprezentoval na hrách v Sydney (2000), Pekingu (2008), Londýně (2012) i v Riu (2016).

V Tokiu se chystá svou zem reprezentovat ve stolním tenise. V tomto sportu dosáhl v minulosti velkých úspěchů. Tím největším byla bronzová medaile na paralympiádě v australském Sydney.

Vzhledem k velké finanční náročnosti přípravy, se žádný český paralympionik neobejde bez podpory soukromých dárců. Zvolánek ji dlouhodobě dostává od jedné z největších úvěrových společností na českém trhu. PROFI CREDIT jej letos podpořil částkou 70 000 Kč.

Šek převzal z rukou generálního ředitele společnosti Pavla Klemy v pardubické centrále firmy. „Martina podporujeme již mnoho let. V loňském roce se dokonce stal ambasadorem našeho projektu Pro více úsměvů, který pomáhá talentovaným jedincům v cestě za jejich sny“, vysvětluje Klema.

Nejde však pouze o finanční podporu. Zvolánek se jako ambasador pravidelně účastní různých firemních akcí, kde se setkává se zaměstnanci PROFI CREDITu. Ti dlouhodobě sledují jeho výkony a fandí mu v jeho snaze kvalifikovat se na další paralympiádu.

Martinovi držíme palce do všech mezinárodních klání, která ho čekají. Je opravdovou inspirací pro všechny, kteří se musí vypořádat s nelehkou životní situací“, uzavírá Pavel Klema.