GOLF le FLEUR* Luxusní letní limitka Tylera, The Creatora

Tyler, The Creator započal úspěšnou spolupráci se značkou Converse již v roce 2017. S každou další kolekcí přichází s novým neotřelým řešením siluety Chuck Taylor i One Star a tento fakt hrdě potvrzuje i v letní limitce GOLF le FLEUR*.

Po experimentech s kůží, semišem a pytlovinou si Tyler vybírá ke zpracování samet. Talentovaný rapper tak jde s Converse proti klasickým letním trendům a opět představuje zcela originální modely.

Limitovaná edice obsahuje dvoje One Stary a jedny kotníkové Chuck 70. Tenisky působí luxusním dojmem díky prošívanému sametu a zvoleným barvám. Na každém kousku nechybí Tylerův typický motiv květin a vyšívané logo GOLF le FLEUR*.

Udávejte vlastní pravidla hry v nových GOLF le FLEUR*. #InMyConverse

Kolekce GOLF le FLEUR* je v prodeji v obchodě Converse v Centru Chodov a ve Footshopu.

Více o aktuálních kolekcích Converse – http://www.conversecz.com.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.