Genesis představuje opravdový trůn pro hráče, top model hráčského křesla Nitro 950

21. 05. 2019 – Křeslo Genesis Nitro 950, jako špičkový produkt, kombinuje odolnost s komfortem a funkčností. Křeslo bylo navrženo tak, aby zcela uspokojilo náročná očekávání hráčů počítačových her a zvýšilo výrazně kvalitu a pohodlí při dlouhém hraní her a času stráveném u počítače. Uživatel si může podle svých potřeb přizpůsobit výšku sedáku, úhly a výšku područek a opěrek a samozřejmě náklon opěradla. Křeslo má atraktivní a ergonomický design, provedení je plné detailů, celé v černé barvě.

Podle tvých preferencí

Křesla s vysokou kvalitou musejí poskytovat široké množství funkcí a mnoho možností nastavení. To je i případ křesla Nitro 950. Uživatel může křeslo přizpůsobit plně a zcela svým potřebám i tělesným proporcím. Nitro 950 umožňuje precizní a přesné ovládání nastavení výšky sedáku, sklonu opěrky i sklonu a výšky područek. Výška se ovládá plynovým pístem 4. třídy.

Pohodlné opírání i kolíbání

Nejen v zápalu boje může uživatel plně využít funkci kolíbání a zaujmout pohodlnější polohu. Opěradlo křesla umožňuje náklon až 165°. Pokud chce uživatel naopak stabilitu při sezení, může náklon opěradla zafixovat ve zvolené pozici.

Nepřekonatelná kvalita a odolnost

Nitro 950 garantuje vysokou odolnost a špičkovou kvalitu za dostupnou cenu. Křeslo je postaveno na odolné kovové konstrukci a důkladném polstrování. Čalounění využívá eko-kůži, která nejen dobře vypadá, ale vyznačuje se vysokou odolností a je příjemná na dotek. Nosnost křesla je až 150 kg.

Nebudeš chtít vstát od počítače

Důraz kladený na ergonomii u křesla Nitro 950 zajišťuje komfortní a maximálně pohodlné sezení. Křeslo je navíc vybaveno dvěma polštářky pro opěrku beder a hlavy. Oba polštáře mají výplň z paměťové pěny, která podrží profil uživatele.

Cena a dostupnost:

Hráčské křeslo Genesis Nitro 950 je k dostání prostřednictvím sítě vybraných prodejců a internetových obchodů. Doporučená koncová cena včetně DPH je 6 680 Kč

Technické údaje:

Barva: černá

Čalounění z vysoce kvalitní PU kůže

Plynový píst 4. třídy s nastavitelnou výškou

Celková výška: 129–134 cm

Výška sedáku: 50-55 cm

Nosnost 150 kg

Hmotnost: 24,5 kg  

Více na:

http://genesis-zone.com/en/product/nitro-950-gaming-chair/

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.