Lama Plus – E-Blue a Marvo hlavními partnery mistrovství v PC hrách

Výhradní distributor počítačových herních doplňků E-Blue a Marvo, společnost LAMA Plus, oznámil, že obhájil svou pozici na trhu herních periferií a stal se i pro letošní rok hlavním partnerem s exkluzivitou na periferie na Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách. Tato největší událost gamingového světa ČR se jako každoročně bude konat na brněnském výstavišti, a to v období 8. – 10.11.2019.

Pod záštitou hlavního partnera mistrovství – značky Marvo – proběhnou kvalifikační on-line turnaje ve hře PUBG. Produkty obou značek E-Blue i Marvo získaly doporučení mistrů a své místo v sekci hardware profíků. Mezi tyto periferie se řadí unikátní true 7.1 sluchátka Marvo HG9046 (sluchátka se skutečnými 7.1 reproduktory), mechanická klávesnice Marvo KG954G s Outemu blue spínači a RGB podsvícením, E-Blue podložka pod myš EMP013 s RGB podsvícením a bezdrátovou nabíječkou pro smartphony a E-Blue laserová FPS myš EMS669 s rozlišením 8200 dpi a odezvou 1000 Hz.

LAMA Plus na výstavišti postaví rovnou celou Gaming arénu včetně jejího nepřehlédnutelného futuristického oblouku. V aréně budou již tradičně k dispozici plně vybavená herní místa, kde si mohou návštěvníci produkty z mistrovské série, ale také mnohé další vyzkoušet. Již nyní můžeme prozradit, že distributor chystá ve spolupráci s hráči z týmu EERINESS bohatý doprovodný program včetně turnaje ve hře CS:GO o atraktivní ceny.

K účasti na MČR se vyjádřil PC gaming specialista společnosti LAMA Plus Martin Karas: „Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách je nejdůležitější událostí gaming scény v roce 2019 v České republice. Jako specialisté, kteří to s doplňky pro gaming myslí vážně, jsme proto hrdí, že i letos se můžeme zúčastnit jako hlavní partner s exkluzivitou na periferie. Značky E-Blue a Marvo mají v tomto směru hráčům co nabídnout. Marvo svým sortimentem pokrývá celou nižší a střední třídu s nejlepším poměrem výkon / cena. E-Blue jako specialista na gaming nábytek dodává i takové speciality jako jsou výškově nastavitelné RGB podsvícené herní stoly, podsvícená herní křesla, křesla se zabudovanými bluetooth reproduktory či extrémně pohodlné gaming sofy. Věříme, že také letos si návštěvníci najdou cestu do naší Gaming arény a zažijí ten správný adrenalin, zábavu, ale třeba také odpočinek. Na všechny se už teď těšíme.“

O společnosti LAMA Plus  

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, OKI, Brother, Dymo, Kodak, Verbatim, Goodram, DataTresorDisc, Apacer, Peach. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Lexmark, Xerox, IBM, Konica Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera Mita, Toshiba, aj. LAMA Plus je výhradním distributorem kompatibilních produktů Fullmark, UP, baterií Powerton a počítačových doplňků All new, N-Face, E-Blue, Red Fighter, Marvo, LOGO, LED osvětlení Moonlight v ČR a SR a subdistributorem značek Avery Zweckform, Kingston, Polar, Samsung a Xerox.

Distributor LAMA Plus prohlubuje svou dlouholetou specializaci na počítačové doplňky a neustále rozšiřuje nabídku herního příslušenství. Vychází tak vstříc všem resellerům, kteří pochopili rostoucí význam gamingu a eSportu. V oblasti, na kterou se zaměřuje, chce být nejlepší, mít široký sortiment periferií různých značek pro profi hráče i pro začátečníky, doplnit ho neméně zajímavým herním nábytkem a nabídnout resellerům přidanou hodnotu, kterou u ostatních distributorů nezískají, a to poradenství specialisty na gaming, který má zkušenosti s působením v jednom z předních herních týmů a dokáže tudíž usnadnit zařazení gaming sortimentu do nabídky i těm resellerům, kteří si v tomto oboru nejsou jistí. Komplexní nabídka distributora je tvořena různými úrovněmi periferií tak, aby si vybral opravdu každý hráč. Portfolio zahrnuje nejen výhradní distribuce značek Marvo a E-Blue, autorizovanou distribuci značky Defender, ale také vlastní značku Red Fighter a dále prémiové značky Razer, Logitech G, Roccat a další významné značky HP Omen, A4Tech Bloody, Redragon či GX Gaming.

Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.

Více informací naleznete na www.lama.cz a www.logoland.eu