Tech Data nově poskytuje řešení společnosti ATEAS na Slovensku

Praha, 24. května, 2019 – Společnost Tech Data oznamuje, že nově začne nabízet řešení společnosti ATEAS na Slovensku. Společnost ATEAS CZ s.r.o. je ryze českou softwarovou společností zaměřenou na oblast IP bezpečnostních technologií s dlouholetou tradicí v oblasti softwarového vývoje, implementace otevřených standardů a výroby vysoce optimalizovaných řešení, což oceňují zákazníci napříč všemi sektory. Distribuční smlouva s Tech Data na Slovensku vstoupila v platnost 1. května 2019.

„Získáním distribuční smlouvy na software ATEAS na Slovensku jsme vhodně rozšířili nabídku analytických nástrojů pro kamerové systémy,“ říká Petr Mašek, produktový manažer ve společnosti Tech Data. „Rádi vás uvidíme na Surveillance Day, který se koná 29. května 2019, kde si budete moci tyto produkty vyzkoušet,“ dodává Petr Mašek.

Společnost Tech Data mimo jiné získala na podzim roku 2018 distribuční smlouvu kamerových systémů Axis pro slovenský trh. Tech Data se tak v České i Slovenské republice stala autorizovaným distributorem kompletního portfolia značky Axis – IP kamer, videoenkodérů, síťových videorekordérů a IP audio systémů. Rozšířením portfolia o společnost ATEAS na Slovensku Tech Data ještě více vychází vstříc potřebám svých zákazníků.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 88. místě v seznamu Fortune 500® a již deset let je pravidelně označována za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.cz. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedInu, či na Facebooku.