Acomware nově spravuje výkonnostní kampaně, SEO a linkbuilding pro společnost TESCOMA

Praha, 27. května 2019 – Výkonnostní kampaně, optimalizaci e-shopu a linkbuilding českého výrobce a prodejce kuchyňských potřeb TESCOMA má nově na starosti konzultační společnost Acomware. Střídá agenturu Better Marketing. Vzájemná spolupráce má přinést oživení, rozšíření a zefektivnění aktivit značkového e-shopu TESCOMA v oblasti online marketingu.

Český výrobce a prodejce kuchyňských potřeb TESCOMA rozšiřuje spolupráci s konzultační společností Acomware. Ta kromě e-mail marketingu nově zastřeší komplexní správu výkonnostních kampaní v České republice a Polsku, postará se o optimalizaci e-shopu pro vyhledávače a budování zpětných odkazů. „Po pětileté spolupráci v rámci e-mail marketingu bylo rozšíření spolupráce o oblast performance, SEO a linkbuildingu logickým krokem. Acomware považujeme za agenturu s prokazatelnými výsledky v rámci segmentu e-commerce zákazníků,“ uvádí Radim Rožánek, vedoucí oddělení online obchodu společnosti TESCOMA.

Od vzájemné spolupráce si český výrobce a prodejce kuchyňských potřeb slibujeme hlavně oživení, rozšíření a zefektivnění aktivit značkového e-shopu TESCOMA v oblasti online marketingu, včetně dosažení stanovených KPI. „TESCOMA již dlouhá léta patří mezi naše klienty v oblasti e-mailingu a výsledkem naší spolupráce je například ocenění jedné z kampaní v soutěži WebTOP100. V oblasti výkonnostního marketingu vidíme prostor pro výrazné zlepšení efektivity, a to jak po stránce navýšení počtu objednávek, tak snížení nákladů na obsluhu celého kanálu,“ dodává David Vurma, CEO konzultační společnosti Acomware.

O společnosti Acomware

Acomware je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce a digitální marketing. Od roku 2002 pomáhá firmám, aby v jeho prostředí dosahovaly co nejlepších výsledků. Zvyšuje prodeje, buduje nové značky nebo zlepšuje péči o zákazníky. Služby společnosti využívají obchodní řetězce, e-shopy i výrobní firmy.

Česká e-commerce scéna je pro Acomware domovem, který se snaží aktivně rozvíjet a kultivovat. Podílí se na vývoji a implementaci nových nástrojů a technologií, školí odborníky i nadšence. Na webu www.acomware.cz publikuje unikátní výzkumy a studie. Je pořadatelem konferencí Performance2020, Emailing2020 a cyklu diskuzí Eshopista.