AVerMedia odhaluje světově první střihovou a nahrávací kartu se 4K rozlišením a 240 snímky za sekundu na veletrhu Computex 2019

Taipei, Taiwan 27. 5. 2019 – Společnost AVerMedia, přední světový výrobce zařízení pro sdílení herního obsahu, se zúčastní veletrhu Computex 2019 konaném v Taipei Nangang Exhibition na Taiwanu v období 28. května až 1. června 2019. Na stánku L1101a / Hall 1, 4F odprezentuje nejnovější produkty včetně světově první externí střihové a nahrávací karty Live Gamer BOLT (GC555) se 4K rozlišením a vysokou hodnotou snímkové frekvence 240 FPS.

Live Gamer BOLT je nejnovějším přírůstkem do řady 4K nahrávacích a střihových karet AVerMedia. Využívá moderního rychlého rozhraní Thunderbolt 3 pro nahrávání/přenos 4Kp60 HDR obsahu. Z dalších důležitých vlastností výrobce zvýrazňuje RGB podsvícení, ultra nízkou odezvu, a podporu 1080p240 FPS a 1440p144 FPS nastavení.

Již 30 rokem se AVerMedia účastní veletrhu Computex a i nadále dostává svému závazku poskytovat zařízení s nejmodernějšími technologiemi do portfolia 4K HDR modelů. Zároveň nabízí také další produkty od již zmíněných střihových nahrávacích karet po audio zařízení, jako je nový mikrofon nebo oceňovaná webkamera. Novinky v podobě Live Gamer 4K (GC573) a Live Streamer CAM 313 (PW313) také získaly kromě Taiwan Excellence Award 2019 i prestižní ocenění Computex Best Choice Awards 2019 za design, inovaci a funkčnost.

Stánek AVerMedia se rozděluje do čtyř částí zaměřujících se na různé potřeby pro streamování. V každé je k vidění to nejlepší ze současného portfolia:

  • Live Gamer BOLT (GC555) – Poprvé v historii uživatel může využít 4Kp60 HDR nastavení kvality obrazu s nízkou odezvou na externí střihové a nahrávací kartě s rozhraním Thunderbolt 3.
  • Live Gamer 4K (GC573) – Dvěma oceněními pyšnící se PCIe karta zvládá 4Kp60 HDR obsah s ultra nízkou odezvou a práci s až 240 snímky za sekundu.
  • Live Streamer 311 (BO311) – Vše v jednom. Set produktů pro začínající tvůrce obsahu obsahuje základní nutné vybavení: střihovou nahrávací kartu Live Gamer MINI, webkameru Live Streamer CAM 313 a USB mikrofon AM310.
  • Live Gamer WAVES 510 (GH510) – Nový herní headset vyhotovený ve stylovém pohodlném designu. Nabízí 7.1 kanálový prostorový zvuk a Hi-Res audio pro hráče a hudební nadšence, 50mm neodymové měniče, odnímatelný mikrofon s redukcí okolního hluku, pohyblivé náušníky a RGB podsvícení. Kompletní nastavení zvuku, RGB a dalších funkcí je dostupné skrze software SoundEngine. K dispozici jsou také různé přednastavené režimy zvuku jako Surround Sound, Bass Enhancements, Magic Voice a další. V balení je dodáván 3,5mm a USB kabel.

Pro více informací navštivte www.AVerMedia.com.

Buďte ve spojení s AVerMedia

Sledujte AVerMedia na Facebooku, Twitteru nebo se podívejte na videa na YouTube

O značce AVerMedia

AVerMedia je lídrem v oblasti digitální konverze videa a zvuku. Nabízí audio a video zařízení pro spotřebitele a profesionální nahrávací a vysílací řešení pro firemní zákazníky. Závazkem společnosti je neustále vylepšovat zážitky v oblasti zábavy a komunikace. Jako přední inovátor výrobních procesů pro své ekologicky nezávadné produkty se také velmi angažuje v komunikaci s uživatelskou základnou a udržuje sociální odpovědnost. Ve spolupráci s ODM partnery integruje vlastní technologie do dalších aplikací.