Oracle udělil společnosti Panasonic ocenění Markie Awards za vynikající zákaznickou zkušenost

Společnost Oracle udělila společnosti Panasonic a její evropské divizi Mobile Solutions Business Division Europe (MSBDEU) ocenění Markie Award za vynikající služby, které poskytuje zákazníkům, kteří používají Toughbooky, tablety a handheldová zařízení.

PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA, 27.KVĚTNA 2019 – Společnost Panasonic získala cenu The Apex Award for Best Overall Customer Experience. Toto ocenění náleží partnerům společnosti Oracle, kteří vynikají v zákaznické zkušenosti napříč marketingem, prodejem, službami či obchodem. 

„Ocenění The Markie Awards již více než deset let oslavuje umění a postupy v rámci digitálního marketingu. Abychom zohlednili změny ve způsobu, jakým zákazníci vstupují do interakcí se značkami, rozšířili jsme jejich rozsah tak, abychom mohli ocenit také profesionály v oboru prodeje, služeb a obchodu,“ vysvětlila Christina Cavanna, viceprezidentka pro Corporate Marketing společnosti Oracle. „Ocenění The Markie představují způsob, jak vyjádřit uznání lidem a organizacím, které posouvají hranice inovací, aby přinášeli mimořádné služby. Dosažené výsledky jsou vskutku neuvěřitelné a společnost Oracle by chtěla všem letošním vítězům poblahopřát.“

Jan Kaempfer, generální ředitel marketingu Panasonic MSBDEU, uvedl: „Po více než 20 let se naše podnikání opíralo o dva základní pilíře: mimořádně odolná řešení mobilní výpočetní techniky a bezkonkurenční úroveň zákaznických služeb.“

Panasonic využívá integrovaný balíček aplikací Oracle, aby pomáhal svým zákazníkům poskytovat zákaznické služby od marketingu (Oracle Eloqua), přes obchodní procesy (Oracle Sales Cloud) až k průběžné podpoře a službám v oblasti vztahů se zákazníky (Oracle Service Cloud).

Ocenění Markie Awards za rok 2019 byly předány během veletrhu Oracle Modern Customer Experience v Las Vegas. Na veletrhu Modern Customer Experience se každý rok setkají tisíce předních značek, vizionářů v oboru, produktových expertů a profesionálů v oboru služeb zákazníkům, aby hovořili o nejnovějších trendech a osvědčených postupech v marketingu, obchodu, prodeji a službách.

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Naším cílem je, aby spolu technologie neviditelně spolupracovaly a společnosti se tak mohly soustředit pouze na úspěch. Věříme, že by technologie měly především fungovat bez potíží. Podniky uspějí, pokud se budou moc zaměřit pouze na své zákazníky a všechny technologie jim budou nápomocny jako jeden celek. Proto jsme odhodláni vyvíjet produkty a řešení, které jsou tak samozřejmou součástí způsobu práce našich zákazníků, že jsou téměř neviditelné. Je to jako koňská síla v pozadí, která pohání obchodní úspěch.

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV vám umožňuje vyprávět příběh prostřednictvím vysoce kvalitních produktů a řešení, které zajišťují hladký provoz a vynikající poměr ceny a výkonu v rámci celé řady dálkově ovládaných kamer, přepínačů, studiových kamer a ENG P2HD. Řada filmových kamer modelů VariCam a EVA1 zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication Solutions nabízí nejlepší telefonní systémy, terminálová zařízení SIP a profesionální „síťové“ skenery, díky kterým se můžete soustředit na komunikaci, nikoli na připojení.

Computer Product Solutions poskytuje mobilním pracovníkům možnost pracovat kdekoli s řadou odolných notebooků Toughbook, podnikových tabletů Toughpad a elektronických systémů pro prodejní místa (EPOS). Společnost Panasonic byla v roce 2017 evropským lídrem a dosáhla tržního podílu 57 % v prodeji odolných notebooků

  • Industrial Medical Vision vyrábí aplikace pro různé segmenty včetně medicíny, biologických věd, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje kompletní kamerové systémy a OEM kamerové systémy a vy tak můžete vidět to, co je lidskému oku téměř neviditelné.
  • Security Solutions staví na tradici poskytování záznamů CCTV v průkazné kvalitě. Zajišťuje nejvyšší kvalitu obrazu za všech podmínek díky využití vysoce spolehlivých kamer s pokročilou technologií a systémům pořizování obrazového záznamu. Můžete se tak cítit v bezpečí.
  • Visual System Solutions nabízí nejširší řadu profesionálních displejů a projektorů a umožňuje profesionálům v oblasti audia a videa svobodně tvořit. S tržním podílem 39 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource > 5 klm FR17, 3. čtvrtletí, mimo 4K a digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost slavila 100 let od svého založení, nyní provozuje 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliardy EUR za rok končící 31. března 2018. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global