Bang & Olufsen přináší vylepšenou výdrž na baterie a hlasové ovládání do vlajkové lodi Beoplay H9

Bang & Olufsen dnes představil novou vlajkovou loď v kategorii sluchátek s aktivním potlačením hluku Beoplay H9 (2019).

Nové Beoplay H9 jsou over-ear sluchátka vyrobené z luxusní a lehkých materiálů. Náhlavní most je postaven kolem lehkého hliníkového rámu, který je obalen do obšití z hovězí usně. Náušnice jsou vyrobeny z jemné telecí kůže, pod kterými je paměťová pěna která se dokonale vyformuje kolem ucha posluchače a zajistí tak bezprecedentní komfort a průdušnost.

Beoplay H9 přicházejí s autentickou a dokonale vyladěnou akustikou, která staví na silné historii zvukového inženýrství Bang & Olufsen s tradicí sahající až do roku 1925. Samozřejmostí je pokročilá technologie aktivního potlačení okolního hluku (Active Noise Cancellation, ANC), která uživateli umožní dokonale se ponořit do poslechu hudby, nebo si jednoduše vychutnat ticho. Nové Beoplay H9 přinášejí:

  • Google Assistant – Jednoduchým stlačením a podržením dedikovaného tlačítka pro hlasové ovládaní  se uživatel rychle dostane k zábavě, umožní mu ostat ve spojení, získat informace, a řídit svoji agendu – a to všechno bez nutnosti brát do rukou telefon.
  • Dedikované tlačítko hlasového asistenta – Speciální tlačítko na levém sluchátku může být také použito na vyvolání hlasového asistenta na zařízení uživatele, kupříkladu Siri v zařízeních od Apple.
  • Prodloužený čas přehrávání – díky větší vestavěné baterii je čas přehrávání přes Bluetooth prodloužen oproti předešlému modelu o 7 hodin na celkových 25 hodin, a to se zapnutým aktivním potlačením okolního hluku.
  • Vylepšené dotykové ovládání – dotykové ovládání na pravém sluchátku je přichází s novými detaily, díky kterým je ještě intuitivnější na použití.
  • Zlepšený komfort – Beoplay H9 dostali vylepšené náušní výstelky a výraznější změkčení náhlavního mostu pro ještě lepší komfort.

Personalizujte si svůj poslech

S novými Beoplay H9 si může uživatel přizpůsobit zvuk sluchátek prostřednictvím aplikace Bang & Olufsen pro zařízení s operačním systémem Android, pro iPhone a Apple Watch. Přes intuitivní funkci ToneTouch je možné upravit tonality a vyznění zvuku, nebo si vybrat z několika zvukových profilů, vytvořených speciálně pro Beoplay H9, které upraví zvuk pro použití sluchátek při různých činnostech – cvičení, cestování nebo poslouchání podcastů.

Ceny a dostupnost

Beoplay H9 přicházejí v barvách Matte Black a Argilla Bright a jejich doporučená maloobchodní cena je stanovena na 12 890 Kč. K dostání budou v obchodech Bang & Olufsen a u vybraných partnerů od 20. května 2019. Víc informací naleznete na www.bang-olufsen.com/headphones/beoplay-h9

Zapojte se do diskuze s @bangolufsen na Instagramu, Facebooku, Twitteri a YouTube s hashtagem #Beoplayh9

Fotografie ve vysokém rozlišení naleznete na Flickru Bang & Olufsen.

O SPOLEČNOSTI BANG AND OLUFSEN

Bang & Olufsen je celosvětovou luxusní lifestylovou značkou, která byla založena v roce 1925 v dánském městě Struer. Za vznikem společnosti stojí Peter Bang a Sven Olufsen, jejichž oddanost a vize zůstávají základem společnosti.

Bohaté dědictví postavené na neúprosném odhodlání vytvářet produkty, které posouvají hranice audio techniky, staví společnost do popředí v oblasti audio inovací. Dnes je každý výrobek nesoucí značku Bang & Olufsen charakteristický jedinečnou kombinací krásného zvuku, nadčasového designu a bezkonkurenčního řemeslného zpracování.

Inovativní a progresivní produkty společnosti Bang & Olufsen jsou celosvětově prodávány jak online, tak také v mnoha kamenných prodejnách. Společnost zaměstnává přes 1000 osob a působí na více než 70 trzích. Akcie společnosti Bang & Olufsen jsou uvedeny na NAS DAQ Copenhagen A/S.