Krušovice opět partnerem Metronome Festival Prague

Praha, 14. května 2019 – Na Výstavišti v Praze-Holešovicích se 21. a 22. června uskuteční v pořadí čtvrtý ročník Metronome Festival Prague. Značka Krušovice bude opět oficiálním pivním partnerem festivalu a přinese návštěvníkům vedle skvělého piva i zajímavý doprovodný program.

Značka Krušovice coby partner festivalu v rámci zóny Moje království přiveze na akci vinyl bar, na jehož střeše bude hrát DJ´s duo Malalata a DJ´s z klubu Duplex. V přilehlém prostoru si můžou návštěvníci vyzkoušet graffiti s Josefem Ratajem. Na barech se návštěvníci mohou občerstvit pivem z celého portfolia Královského pivovaru Krušovice, čepovat se bude Královská 12, Královská 10, Krušovice Černé i Krušovice Pšenice.

Oficiálním pivem festivalu bude oblíbená krušovická jedenáctka. Kromě vinyl baru mohou lidé zavítat i do festivalové Šalandy, vychutnat si cider v Strogbow zóně, nebo nasvítit naši novou Zero zonu, kde budou vedle nealko Zlatopramen Radlerů 0,0 % připraveny také aktivity jako vodní houpačka, slack line nebo wood board. Novinkou letošního roku budou prodejní týmy hostesek, které se s pivem budou pohybovat po celém areálu a přinesou tak návštěvníkům větší komfort na akci.

Krušovice byly jako jediný pivovar u nás po sto let ve vlastnictví české královské koruny, když ho v roce 1583 koupil král český a císař římský Rudolf II. Od té doby zde krušovičtí sládci vaří pivo bez přerušení. Do portfolia krušovického pivovaru patří především Královská 10 a Královská 12, součástí portfolia jsou také Krušovice Černé a Krušovice Pšeničné a od loňského roku čepovaný ležák K11. Krušovická piva pravidelně bodují na prestižních degustačních soutěžích doma i v zahraničí. Výrazným úspěchem se v roce 2018 stala stříbrná medaile ze soutěže Monde Selection pro Krušovice Imperial. Doma Krušovická 12 uspěla na několika soutěžích – získala třetí místo na Zlaté pivní pečeti v Českých Budějovicích, třetí místo na Zlatém poháru Pivexu v Brně a druhé místo na Pivu České republiky v Českých Budějovicích. Královská 10 skončila na prvním místě na Dočesné v Žatci. Královský pivovar Krušovice je známý i svými exkurzemi. Pravidelně také pořádá i speciální exkurze a kurzy pivního sommeliérství pro opravdové pivní znalce.