Novinky značky Stell s doživotní zárukou

Praha 28.5.2019 – Efektivní a užitečný pomocník v podobě držáku na TV si získává čím dál tím větší oblibu a stává se součástí nejedné domácnosti. Jednou z předních značek, která vyrábí právě držáky na televizory je značka Stell. Ta působí na českém trhu už od roku 2005 a právě teď přichází s novinkou – u nejnovějších držáků na TV nabízí doživotní záruku.

Obliba držáků na TV jde ruku v ruce s nástupem moderních obrazovek s velkými úhlopříčkami na trh. Tyto televizory je nejjednodušší přidělat na zeď a mít tak jistotu, že zde budou v bezpečí, daleko od všetečných rukou. Značka Stell se snaží vyhovět nejrůznějším požadavkům zákazníků, a proto má ve svém portfoliu jak držáky fixní, výsuvné, tak i polohovatelné. Televizor tedy můžete pevně připevnit na zeď do pevně dané polohy, za pomoci polohovatelného či výsuvného držáku otáčet do stran, naklánět nahoru i dolů či měnit vzdálenosti od zdi.

Mezi hlavní přednosti výrobků Stell patří kromě špičkové kvality a maximální flexibility i snadná obsluha, která je zárukou jednoduchého ovládání a příjemného užívání. Instalační materiál je součástí dodávky a montáž držáku zvládne i laik. Díky systému pro korekci roviny se při instalaci na zeď nemusíte bát ani menší nepřesnosti. Obrazovku snadno srovnáte po zavěšení na držák. K jednotlivým produktům navíc najdete na YouTube kanálu značky Stell instruktážní videa, kde můžete zhlédnout instalaci držáku od A až do Z. Za kvalitou výrobků si Stell doopravdy stojí, a proto s novinkami z řady držáků na televizory, které vstupují na trh v květnu 2019, přichází značka Stell i s doživotní zárukou těchto produktů.

Mezi novinky s doživotní zárukou patří například tenký ocelový fixní držák na TV SHO 7000, který se hodí pro obrazovky o úhlopříčce 23-70 palců nebo o maximální hmotnosti 40 kg.  Pro náročnější uživatele je v nabídce Stell výsuvný polohovatelný držák SHO 7630. Obrazovku televizoru s ním můžete naklopit směrem dolů až o 8°. Na rozdíl od předchozího modelu je vhodný pro obrazovky o úhlopříčce 40-70 palců nebo o maximální hmotnosti 40 kg.  

O značce STELL

Značka Stell vznikla v roce 2005. Její široká nabídka řeší bezpečné, z hlediska interiéru co nejméně rušivé začlenění audiovizuální techniky stejně jako upevnění souvisejících produktů vně obytných prostor. Kromě fixních, výsuvných a polohovatelných držáků na televizory, AV přístroje a antény nabízí různé typy moderních stolků a polic v provedení kov/sklo nebo dřevo/sklo. Mezi hlavní přednosti výrobků Stell patří kromě špičkové kvality a maximální flexibility i snadná obsluha, která je zárukou jednoduchého ovládání a příjemného užívání. Zvláště milovníci designu pak ocení atraktivní vzhled, typický pro všechny výrobky značky Stell. Další informace najdete na stránkách www.stell.cz.