Vydán QNAP QTS 4.4.1 Beta! Vyzkoušejte inovativní aplikace hybridního cloudového úložiště, multimediální aplikace s integrovanou AI a další revoluční funkce!

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 29. května 2019 – Společnost QNAP® Systems, Inc. (QNAP), přední dodavatel úložných, síťových a výpočetních řešení, dnes na trh uvedla QTS 4.4.1 Beta. Se zaměřením na vysoce efektivní zálohování a inovativní hybridní cloudové úložiště QTS 4.4.1 zahrnuje HBS 3 s technologií QuDedup, která deduplikuje zálohovaná data u zdroje a zvyšuje efektivitu zálohování a obnovy; CacheMount umožňující lokální ukládání do mezipaměti pro připojené cloudové úložiště tak, aby uživatelé měli rychlý přístup ke svým cloudovým datům téměř na úrovni LAN. QNAP také vydala QuMagie, aplikaci pro organizaci fotografií na bázi AI, která uživatelům poskytuje vynikající řešení pro správu a sdílení fotografií. QNAP NAS bude také podporovat Fibre Channel SAN pro snadné přidávání do existujících prostředí SAN jako rozpočtově vstřícného úložného a zálohovacího řešení.

„QTS 4.4.1 integruje Linux Kernel 4.14 LTS a podporuje hardwarové platformy příští generace, aby zařízení QNAP NAS mohlo využívat nejnovější technologie. V návaznosti na trend zavádění hybridních cloudových řešení QTS 4.4.1 optimalizuje efektivitu zálohování a obsahuje inovativní aplikace šité na míru pro hybridní cloudová prostředí, takže podniky i domácí uživatelé mohou využívat flexibilní alokování úložiště, praktickou správu a dokonalé řešení pro zálohování a obnovu. Společnost QNAP usiluje o integraci inovativních technologií, aby svým uživatelům mohla nabízet co nejlepší zkušenosti při používání NAS,“ uvedl Ken Cheah, produktový manažer společnosti QNAP.

Zjistěte více o systému QTS 4.4.1 na adrese https://www.qnap.com/go/qts/4.4.1

Klíčové nové aplikace a funkce v systému QTS 4.4.1:

HBS 3: Zkraťte dobu nutnou k zálohování a obnově a dosáhněte vysoce efektivního a nepřerušeného provozu

  • Deduplikujte zálohovaná data u zdroje: Technologie QuDedup deduplikuje zálohovaná data u zdroje. Při snížení celkové velikosti dat se také sníží požadovaná šířka pásma a doba zálohování. Uživatelé si mohou do počítače nainstalovat extrakční nástroj QuDedup a snadno obnovit deduplikované soubory do běžného stavu.
  • Více než 20 integrovaných cloudových služeb: Společnost QNAP nabízí bezpečné a zároveň flexibilní hybridní cloudové řešení zálohování a podporuje také algoritmus TCP BBR pro kontrolu přetížení, který může snadno zdvojnásobit přenosovou rychlost.

CacheMount: Využívejte přístup ke cloudovým datům s nízkou latencí
(Funkce cache bude vydána velmi brzy, zůstaňte připraveni na aktualizace.)

  • CacheMount integruje NAS s hlavními cloudovými službami a umožňuje nízkolatenční přístup na cloud pomocí lokálního ukládání do mezipaměti (cache). Bez ohledu na to, k jakému cloudovému úložišti se NAS připojuje, můžete prakticky využívat aplikace QTS ke správě a úpravě souborů a multimediální aplikace.

QuMagie: Nová alba na bázi AI

  • QuMagie je další generace aplikace Photo Station. Díky pokročilému uživatelskému rozhraní, integrovanému posouvání časové osy, integrované organizaci fotografií založené na AI, přizpůsobitelnými obaly složek a výkonnému vyhledávacímu nástroji, vám QuMagie nabízí dokonalé řešení pro správu a sdílení fotografií.

QNAP NAS podporuje Fibre Channel SAN

  • QNAP NAS s nainstalovanou kartou Fibre Channel lze snadno přidat do prostředí SAN s cílem zajistit vysoce výkonné ukládání a zálohování dat; zároveň uživatelům umožňuje využívat mnohé výhody QNAP NAS včetně ochrany pomocí snímků, stupňovaných úložišť Qtier™, akcelerace paměti SSD cache atd.

Multimedia Console: Integruje všechny multimediální aplikace QTS

  • Multimedia Console sjednocuje všechny multimediální aplikace QTS do jedné aplikace a umožňuje tak snazší a centralizovanou správu multimediálních aplikací. Pro každou multimediální aplikaci si uživatelé mohou vybrat zdrojové soubory a lze také nastavit různá povolení.

Volné odebrání stupně SSD RAID v Qtier

  • Uživatelé mohou flexibilně odebrat stupeň SSD ze skupiny SSD RAID pro změnu/přidání SSD, změnit typ SSD RAID nebo typ SSD (SATA, M.2, QM2), kdykoli je potřeba vylepšit účinnost automatického stupňování úložiště.

Podpora samošifrovacích disků (SED)

  • Samošifrovací disky (např. Samsung 860 a 970 EVO SSD) umožňují uživatelům využívat integrované funkce šifrování bez instalace dalšího softwaru nebo bez použití systémových prostředků NAS pro šifrování dat pro další vrstvu ochrany dat.

Dostupnost

QTS 4.4.1 Beta je nyní k dispozici v Centru stahování. HBS 3 Beta je k dispozici na stránce řešení HBS 3.

Poznámka: Funkce se mohou měnit a nemusejí být k dispozici pro všechny produkty.