Konec školy se blíží! Games with Gold na červen jsou tu.

Xbox v rámci programu Games with Gold opět přichystal pro členy Xbox Live Gold nabídku dalších zajímavých titulů. Předplatitelé se mohou už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na konzolích Xbox One.

EA SPORTS NHL 19

Dostupnost: 1. 6.–30. 6. pro Xbox One

V EA SPORTS NHL 19 se můžete propracovat ze zamrzlého rybníka až mezi profíky. V zámoří právě vrcholí play-off, což je nejlepší doba k tomu, abyste se pustili do této skvělé sportovní hry. Vytvořte si vlastního hráče a přizpůsobte si ho do nejmenších detailů a hrajte s ním proti více než dvěma stovkám hokejových legend v rámci herního systému, který nabízí výbušné bruslení, vynikající reakci na ovládání a tvrdé hity.

Rivals of Aether

Dostupnost: 16. 6.–15. 7. pro Xbox One

Ovládněte moc všech čtyř živlů – ohně, vody, vzduchu a země – a utkejte se s protivníky v Rivals of Aether. Odhalte záhadu planety v režimu Story, spojte síly s přáteli v režimu Abyss nebo otestuje vlastní schopnosti proti dalším hráčům online. V této energií nabité plošinové bojovce jsou klíčem šikovnost a taktika.

Portal: Still Alive

Dostupnost: 1.–15. 6. pro Xbox One a Xbox 360

Přichází k vám stále populární Portal: Still Alive, kterému nechybí prvky černého humoru. Pomocí „portálové“ technologie můžete porušovat zákony fyziky a lámat si hlavu s hádankami, abyste unikli ze strašidelné laboratoře, v níž jste zůstali uvězněni. Pohybujte s věcmi ve svém okolí a prožijte hodiny skvělé zábavy u této klasické kampaňové hry pro jednoho hráče, která posbírala řadu ocenění.

Earth Defense Force 2017

Dostupnost: 16.–30. 5. pro Xbox One a Xbox 360

Ubraňte Zemi před armádou nepřátelských mimozemšťanů. Pozemšťané už čtyři roky věděli o tom, že se útočníci blíží, a proto vybudovali jednotky Earth Defense Force, aby je zastavily. Teď přišel jejich čas. Zničte vlny nepřátel, některé až o výšce dvacetipatrových domů, a používejte své průzkumné, pěší a speciální oddíly. K dispozici máte bohatý arzenál zbraní a bojové techniky, s níž musíte ubránit lidstvo za každou cenu.

Další novinky ze světa Xboxu

Xbox Game Pass – nové tituly

  • Metal Gear Survive (23. května)
  • The Banner Saga (23. května)
  • Void Bastards (29. května) úplná novinka
  • Dead by Daylight (30. května)
  • Outer Wilds (30. května) úplná novinka
  • Superhot (6. června)
  • Full Metal Furies (6. června)
  • The Banner Saga 2 (6. června)

Další informace o přírůstcích do předplatného Xbox Game Pass najdete zde.

###

Všechny hry z programu Games with Gold jsou dostupné jen po omezenou dobu. Další podrobnosti o Games with Gold najdete na http://www.xbox.com/live/games-with-gold

Nenechte si ujít nejčerstvější novinky a sledujte Xbox na InstagramuFacebooku a Twitteru.