Zajímá vás IPv6? Přispějte do programu čtvrtečního semináře

Praha 4. června 2019. Už tento čtvrtek 6. června proběhne v posluchárně číslo 256 Fakulty elektrotechnické ČVUT v pražských Dejvicích tradiční celodenní seminář sdružení CESNET o problematice internetového protokolu IPv6.

Seminář je určen široké veřejnosti a účast na něm je bezplatná, stačí se pouze zaregistrovat na stránkách akce: https://www.cesnet.cz/akce/ipv6-2019/. Na stejném místě najdete i kompletní program včetně anotací jednotlivých přednášek.

Na setkání si zájemci navíc mohou zakoupit už čtvrté vydání úspěšné knihy IPv6, jejímž autorem je docent Pavel Satrapa. Sám autor rozšířené vydání knihy stručně představí na závěr semináře, kde také proběhne autogramiáda.

Pokud máte zajímavou myšlenku anebo projekt, které souvisejí s tematikou IPv6, můžete program semináře obohatit i vy pořád je totiž volných několik míst pro tzv. lightning talky, stručné úderné příspěvky s časovým limitem deset minut včetně případných dotazů. Přihlásit se můžete na e-mailu seminar-ipv6@cesnet.cz.

Sdružení CESNET bylo založeno v roce 1996 vysokými školami a Akademií věd ČR. Buduje a rozvíjí národní e-infrastrukturu CESNET určenou pro vědu, výzkum a vzdělávání, která zahrnuje počítačovou síť, výpočetní gridy, datová úložiště i prostředí pro spolupráci a nabízí širokou škálu služeb univerzitám, vědecko-výzkumným pracovištím i dalším institucím. Sdružení se zabývá také vlastním výzkumem a vývojem informačních a komunikačních technologií a reprezentuje Českou republiku v důležitých mezinárodních projektech, zejména v budování panevropské sítě GÉANT. Sdružení CESNET klade velký důraz na problematiku bezpečnosti provozu sítí, služeb a ochrany uživatelů. Více na: www.cesnet.cz.