Aplikace Bolt se rozšířila do největších měst na chorvatském pobřeží

Přední evropská přepravní platforma Bolt nově funguje v největších městech ležících na chorvatském pobřeží Jadranu. Odvoz s Boltem lze sehnat v Rijece, Pule, Zadaru, Šibeniku, Splitu a Dubrovníku. V Chorvatsku Bolt působí od podzimu 2018. Prvním městem, kde byla aplikace spuštěna, se stal Záhřeb.

2019-06-05 13_19_53-Bolt (Taxify) - Zagreb.png

Hlavním posláním Boltu je nabízet jednodušší a levnější přepravu po městě a řešit související dopravní problémy. Rozšíření platformy do chorvatských přímořských letovisek, do kterých v letní sezóně míří mnoho turistů, bylo proto logickým krokem.

„Jsme rádi, že také čeští turisté přijíždějící na dovolenou do chorvatských pobřežních letovisek budou moci využívat službu, na kterou si zvykli v Praze. Ve všech chorvatských městech, v nichž působíme, mohou čeští cestovatelé objednávat jízdy pomocí aplikace, kterou už mají nainstalovanou ve svém chytrém telefonu,” vysvětluje Roman Sysel, manažer Boltu pro střední Evropu.

Bolt na některých trzích, na kterých působí, nabízí vedle přepravy autem také odvoz na motocyklech nebo za pomoci sdílených koloběžek. Společnost také plánuje ve vybraných městech spustit v blízké budoucnosti službu na rozvoz jídla. Původem estonská firma Bolt aktuálně obsluhuje přes 25 milionů zákazníků ve více než 30 zemích po celém světě. Stala se předním hráčem v Evropě a Africe v oblasti přepravních platforem.

O Boltu

Aplikace Bolt, dříve známá jako Taxify, je přední evropská přepravní platforma, která se snaží o to, aby doprava ve městě byla jednodušší, rychlejší a spolehlivější.

Byla založena v roce 2013 Markusem Villigem. Je jednou z nejrychleji rostoucích přepravních platforem v Evropě a Africe. Investovaly do ní firmy jako Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladatel společnosti TransferWise Taavet Hinrikus.

Bolt má více než 25 milionů uživatelů ve více než 30 zemích po celém světě.

Více informací zjistíte na www.bolt.eu.