Elektrický Jaguar I-PACE nově v nabídce Alza.cz

Praha, 6. 6. 2019 – Lídr internetového trhu Alza.cz rozšiřuje svou nabídku elektromobilů o prvotřídní Jaguar I-PACE. Prodej vozu, který získal ocenění světové Auto roku 2019, spouští e-shop právě dnes. Cena vozu v dané konfiguraci stojí 2 667 052 Kč s DPH. Kromě toho začíná Alza i s testem nové elektrické dodávky Mercedes Benz e-Vito pro závozy do svých Prodejen budoucnosti.

Největší český e-shop pokračuje dál ve spanilé elekromobilní jízdě a po vozech Tesla nebo BMW i3 přichází s nabídkou dalšího prémiového elektromobilu. První čistě elektrický vůz britské značky Jaguar si teď mohou zákazníci zakoupit doslova na pár kliknutí a platit mohou např. i pomocí kryptoměn.  K dispozici bude zpočátku 5 vozů.

„O novinku jsme měli zájem už od jejího uvedení na trh. Samotná jednání s českým zastoupením pak trvala několik měsíců. Máme radost, že právě světové auto roku nyní rozšiřuje naši nabídku elektrických vozů. V oblasti elektromobility chceme totiž zákazníkům nabízet to nejlepší, a to Jaguar I-PACE splňuje na 100 %,“ uvádí Jan Moudřík, ředitel expanze a facility Alza.cz.

Pětimístné SUV I-PACE kombinuje sportovní výkon, nulové emise, exkluzivní design a variabilitu na různých površích s dojezdem až 470 kilometrů na jedno nabití. Akceleraci z nuly na 100 km/h zvládne za pouhých 4,8 s. Novinku si zájemci mohou také osobně prohlédnout od dnešního dne na výstavišti PVA v pražských Letňanech, kde ho Alza vystaví v rámci Veletrhu vědy. E-shop tam bude po 3 dny prezentovat expozici s chytrou domácností FUTURE HOME a kromě toho nabídne zájemcům i svezení v tomto zbrusu novém Jaguaru.

Elektrické posily se dočká i samotný vozový park e-shopu. Právě v těchto dnech začíná Alza testovat novou elektrickou dodávkou Mercedes Benz e-Vito, která bude sloužit výhradně pro závozy zboží do futuristických Prodejen budoucnosti v Praze. Přeprava pomocí elektromobilů je totiž nejen levnější, ale hlavně ekologická a díky tichému provozu ohleduplná k obyvatelům města. V kombinaci s unikátním konceptem bezobslužných prodejen pak vytváří zcela nový moderní přístup k zásobování a výdeji zboží. Po Mercedesu by měly následovat testy dalších značek s cílem najít pro dopravu AlzaExpres to nejlepší řešení s ohledem na dostatek nákladního prostoru, dojezd a užitkovou hodnotu.

Více zde: https://www.alza.cz/jaguar-i-pace-d5092814.htm  

O Veletrhu vědy zde: http://www.veletrhvedy.cz/cz/vystavovatele/alza-cz-future-home/

O společnosti Alza.cz a.s.:

Lídr internetového trhu a udavatel trendů, taková je Alza. Svědčí o tom nejen rekordní obraty roku 2018, ve kterém Alza utržila 25 miliard Kč bez DPH, ale také řada inovací na poli e-commerce (unikátní samoobslužné Prodejny budoucnosti, doručování do tzv. Alza HomeBoxu, platba a prodej BTC a LTC ve vlastních platebních automatech, nabídka elektromobilů on-line, zavedení unikátních služeb Třetinka, Zkušebka, výuka na VŠE, výrobky vlastní značky AlzaPower, expanze do Maďarska, Rakouska a další). Alza doručuje své zboží i o víkendu, kdy jsou také otevřeny všechny její provozovny. Zákazníci si mohou své objednávky vyzvednout v široké síti samoobslužných AlzaBoxů. Firma také nabízí klubový program Alza Premium,. Za své úspěchy získala řadu ocenění, například Nejdůvěryhodnější značka mezi prodejci elektra, Křišťálovou Lupu, MasterCard Obchodník roku atd. Společnost se chová odpovědně, v loňském roce podpořila 64 neziskových organizací. Nejdůležitější Alza milníky naleznete zde.