Bose představuje svůj nejvyšší model sluchátek s aktivním potlačením okolí a rozšiřuje nabídku v segmentu

Společnost Bose představila nový model sluchátek s aktivním potlačením okolních ruchů s označením Bose Noise Cancelling Headphones 700. Značka, která se zasloužila o masivní rozšíření a popularizaci této technologie, rozšiřuje tímto krokem svou nabídku o model, který nastavuje nová měřítka ve své kategorii. Dosavadní ikonická sluchátka Bose QuietComfort 35 II zůstanou i nadále na trhu.

Praha, 7. června 2018 – Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, oznamuje světové uvedení nových sluchátek nejvyšší třídy Bose Noise Cancelling Headphones 700. Tato sluchátka využívají novou generaci aktivního potlačení okolních zvuků a přidávají několik dalších technologií pro čistší telefonní hovory, lepší komunikaci s digitálními asistenty i ve velmi rušném prostředí a snadnější ovládání, které kombinuje dotykový panel a tři tlačítka. Novinka se stane vlajkovou lodí Bose ve své kategorii a během letošního léta rozšíří nabídku sluchátek.

Stávající model QuietComfort 35 II, který je mimo jiné právě nyní na našem trhu k dispozici i v omezeném množství limitované edice Rose Gold, zůstane i nadále v prodeji. Zákazníci budou mít tedy na výběr ze dvou modelů bezdrátových uzavřených sluchátek Bose s funkcí ANC (Active Noise Cancelling).   

Aktivní eliminace okolních ruchů nové generace

Sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 byla s ambicí nastavit novou laťku ve své kategorii navržena od základu jako nový systém. Zásadně přepracován byl způsob zpracování audio signálu. Sluchátka využívají celkově 8 mikrofonů s tím, že 6 jich monitoruje nežádoucí okolní zvuky ze všech stran pro jejich efektivní potlačení. Dva z nich se současně spojují se zbývajícími dvěma mikrofony a společně izolují hlas uživatele tak, aby byl optimálně srozumitelný při handsfree telefonování i diktování příkazů digitálnímu asistentovi i ve velmi hlučném prostředí. Použitá elektronika eliminuje při redukci okolního hluku specifické „syčení“ známé z jiných sluchátek a úroveň odrušení lze jednoduše a intuitivně nastavovat tak, abyste během okamžiku plně vnímali konverzaci v případě, kdy na vás někdo promluví, a v další chvilce se opět ponořili do ticha nebo si vytvořili optimální podmínky pro poslech hudby i na rušné ulici. Bose Noise Canceling Headphones 700 podporují všechny běžně rozšířené asistenty, jako Siri, Google Assistant i Amazon Alexa.

Věrná reprodukce

Zvukové vlastnosti těchto sluchátek jsou nastaveny tak, aby předaly posluchači vyrovnanou a věrnou reprodukci. Tím přispívají k tomu, že ani mnohahodinový poslech není pro uživatele unavující. Jejich konstrukce je zcela odlišná od stávajícího legendárního modelu QuietComfort 35 II a výdrž na baterie dosahuje 20 hodin. V případě potřeby nebo přání uživatele je lze s využitím audiokabelu použít i jako kabelová.

Dostupnost

Očekává se, že nově představená sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 budou na našem trhu dostupná během letošního podzimu. Prodávána budou současně se stávajícím modelem Bose QuietComfort 35 II a předpokládá se, že jejich doporučená koncová cena bude přibližně 10 000 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.