Snadno ukládejte webové stránky do zařízení NAS pomocí doplňku Notes Station 3 Clipper

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 11. června 2019 – Společnost QNAP® Systems, Inc. dnes na trh uvedla Notes Station 3 Clipper, doplněk pro Google Chrome, který ukládá webový obsah (včetně webových stránek, článků a obrázků) do zařízení QNAP NAS pro rychlý a snadný přístup. Notes Station 3 Clipper uživatelům poskytuje snadný způsob shromažďování online materiálů pro psaní poznámek.

„Doplněk Notes Station 3 Clipper byl vytvořen s cílem vylepšit pro uživatele prostředí prohlížeče a umožňuje jim ukládat webové stránky, články a obrázky přímo do zařízení NAS bez nutnosti pracně kopírovat a vkládat každou webovou stránku, článek nebo obrázek,“ uvedl Anay Badavne, produktový manažer společnosti QNAP, a dodal: „Vedle mnoha dalších funkcí QNAP NAS, Notes Station 3 a jeho nový webový clipper poskytují vynikající funkce včetně funkce soukromého cloudu pro větší počet uživatelů využívajících různá zařízení.“

Doplněk Notes Station 3 Clipper se velmi snadno používá. Pokud chcete začít vystřihovat webový obsah do Notes Station 3, stačí nainstalovat doplněk do prohlížeče Chrome. Můžete si flexibilně ukládat webový obsah ve formě celých webových stránek, textu nebo obrázků bez rušivého vlivu reklam a nadpisů. S funkcemi soukromého cloudu a funkcí značení můžete snadno získávat přístup a vyhledávat prostřednictvím vystřiženého obsahu, kdekoli a kdykoli jej potřebujete.

Dostupnost

Doplněk Notes Station 3 Clipper bude brzy k dispozici v Chrome Web Store.

Požadavky

  1. Doplněk Notes Station 3 Clipper bude k dispozici pouze pro Google Chrome.
  2. Doplněk Notes Station 3 Clipper vyžaduje, abyste na svém NAS měli nainstalovanou aplikaci Notes Station 3.