Watch Dogs: Legion budou na PC podporovat DirectX Raytracing poháněný NVIDIA GeForce RTX

NVIDIA GeForce RTX je oficiální grafickou platformou pro třetí díl série Watch Dogs.

LOS ANGELES—E3—10. června 2019—NVIDIA a Ubisoft oznamují, že NVIDIA® GeForce RTX™ je oficiální grafickou platformou pro Watch Dogs®: Legion. Novinka z dílny Ubisoft vychází v roce 2020.

Watch Dogs: Legion bude využívat ray tracing v reálném čase spolu s dalšími pokročilými herními technologiemi společnosti NVIDIA. Dosáhne tím skvělé vizuální stránky velmi očekávaného třetího dílu Watch Dogs, známé a úspěšné série akčních adventur v otevřeném světě.

“Ubisoft vynakládá enormní snahu k převedení měst do svých her a ray tracing dodá dosud nevídanou hloubku vzhledu i pocitu z Londýna, do kterého je Watch Dogs: Legion zasazen,” říká Matt Wuebbling, ředitel GeForce marketingu ve společnosti NVIDIA. “Spolupráce společnosti NVIDIA na Watch Dogs sahá již k počátkům série. Jsme připraveni PC hráče znovu ohromit podporou ray tracingu v nejnovějším dílu.”

Ray tracing je pokročilá grafická technika původně používaná ve filmech pro vytvoření velmi realistických vizuálních efektů. Grafické karty GeForce RTX disponují specializovanými jádry, která jsou specificky navržena tak, aby akcelerovala ray tracing a vizuální efekty ve hrách tak mohly být vykreslovány v reálném čase.

„Londýn blízké budoucnosti nabídne ve Watch Dogs: Legion živý a realistický svět, kterého je možné dosáhnout pouze s pomocí ray tracingu,” říká Chris Early, viceprezident pro partnerství a tržby ve společnosti Ubisoft. “GeForce RTX posouvá hraní her do budoucnosti a představuje perfektní platformu, na kterou se v případě Watch Dogs: Legion zaměřit.”

Watch Dogs: Legion přináší dosud nevídané inovace herních mechanismů, které hráčům umožní hrát v ikonickém Londýně za kohokoliv. Každá postava v otevřeném světě bude hratelná, všichni budou mít svůj vlastní příběh, osobnost a sadu schopností, které pomohou personalizovat hráčův vlastní unikátní tým. S postavami půjde hrát také online a spojit tak síly s přáteli v kooperativních misích, herních koncovkách a denních událostech pro čtyři hráče. Vítá vás hnutí odporu.

Více informací se dozvíte na www.nvidia.com.

Držte si přehled o novinkách společnosti NVIDIA

Odebírat můžete nové články z NVIDIA blogu, sledovat nás na Facebooku, Twitteru, LinkedInu a Instagramu, sledovat NVIDIA videa na YouTube a galerii na Flickr.

O společnosti NVIDIA
Vynález GPU společností NVIDIA (NASDAQ: NVDA) v roce 1999 podnítil růst herního PC trhu, redefinoval moderní počítačovou grafiku a vnesl revoluci do paralelních výpočetních úkonů. GPU deep learning pak později zažehl moderní AI — novou éru výpočetní techniky — která využívá GPU jako mozek počítačů, robotů a samořiditelných automobilů, které mohou vnímat svět a porozumět mu. Více informací naleznete na http://nvidianews.nvidia.com/.