Samsung představuje chytrý a odolný XCover 4s

Praha, 12. června 2019 – Společnost Samsung Electronics oficiálně představila telefon Galaxy XCover 4s, nejnovější přírůstek do řady odolných telefonů Galaxy XCover. Nový model Galaxy XCover 4s, který bude v České republice k dostání v druhé polovině června za 6 499 Kč, je vybaven novým výkonným fotoaparátem a modernizovaným procesorem pro lepší výkon při zachování renomované odolnosti.

„Společnost Samsung se snaží zajistit uživatelům co možná nejlepší zážitek bez ohledu na to, v jakých podmínkách pracují,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a dodal: „XCover 4s je toho dokonalým příkladem; spojuje v sobě totiž inovace společnosti Samsung s robustním designem, jenž lidem, kteří se pohybují v extrémních podmínkách, umožní maximálně využít jejich zařízení.“

Pohodlí na dosah ruky

S telefonem Galaxy XCover 4s se na scénu vrací vyhrazené hardwarové tlačítko XCover, které zákazníkům umožňuje plně si přizpůsobit nejčastěji používané aplikace. LED svítilnu nebo fotoaparát tak lze spustit jediným stiskem tlačítka.

Další úroveň funkčnosti a odolnosti

Galaxy XCover 4s přináší vylepšení každodenních funkcí prostřednictvím modernizovaného aplikačního procesoru Octa 1,6 GHz a rozšiřitelného úložného prostoru o velikosti 32 GB, což je oproti předchůdci dvojnásobek. Soustava fotoaparátů byla vylepšena výkonným zadním snímačem s rozlišením 16 Mpx, který podporuje funkci Quick Launch, jež vám poklepáním na tlačítko Domů umožní začít okamžitě fotografovat.

XCover 4s získal certifikaci IP68 a prošel zátěžovými testy dle norem armády USA, což svědčí o tom, že byl zkonstruován tak, aby obstál v jakkoli extrémním prostředí, kterému ho vystavíte.

Na základech řady Galaxy

Telefon Galaxy XCover 4s je postaven na základech řady Galaxy a dodává se předinstalovaný s nejnovějším operačním systémem Android Pie, který nabízí kompletní soubor funkcí řady Galaxy.

Galaxy XCover 4s bude k dostání od druhé poloviny června za 6 499 Kč.

Technické specifikace nového telefonu Galaxy XCover 4s:

Displej 5,0” HD TFT

* Rozměr obrazovky je stanoven na základě úhlopříčky ideálního obdélníku bez přihlédnutí k zaoblení rohů

Fotoaparát Přední / zadní: (hlavní) 16 Mpx f/1,7

(přední) 5 Mpx f/2,2

Tělo 145,9 x 73,1 x 9,7 mm
Aplikační procesor Lassen-O (osmijádrový, 2 x 1,6 GHz + 6 x 1,6 GHz)
Paměť 3 GB RAM

32 GB vnitřní úložiště

Micro SD Podporováno až 512 GB
Baterie 2 800 mAh vyjímatelná
* Typická hodnota potvrzená testy v podmínkách nezávislé laboratoře. Jmenovitá (minimální) kapacita je nižší. Další informace získáte na adrese www.samsung.com.
Operační systém Android 9.0 (Pie)

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.