Lepší vystřihovánky než z ábíčka? Vytiskněte si je na své domácí tiskárně

Kdo by neznal klasické papírové vystřihovánky? Dřív bylo papírové modelování vítanou radovánkou čtenářů legendárního ábíčka. Nyní už ale nemusejí nadšení mladí modeláři do trafik. Canon jim nabízí spoustu vychytaných modelů na internetu prostřednictvím portálu Creative Park.

Creative Parku je k dispozici plejáda různých šablon, obrázků a vystřihovánek. Stále přibývají nové nápady. Zejména malé dámy ocení nepřeberné množství tipů na přáníčka pro blízké k různým příležitostem.

Skalní papíroví modeláři by měli zasurfovat do sekce Paper craft, v níž najdou stovky vystřihovánek zvířat, hraček a strojů. Z praktických důvodů jsou modely rozdělené na soubory s díly a s návody. Ideální pro tisk vystřihovánek je např. tiskárna CANON TS8151 PIXMA. Ta dokáže při nastavení tisku na vysokou kvalitu a s matným fotopapírem vyrobit dokonalou reprodukci vystřihovánky.

Děti měly jedinečnou možnost vyzkoušet si Creative Park při červnové akci Canon ZOOM v pražské ZOO. S nadšením ocenily pestrost možností, které jim Creative Park nabízí. Nebylo překvapením, že velký zájem byl hlavně o vystřihovánky zvířat, ale stranou nezůstala ani přáníčka pro nejbližší.

Creative Park je vítanou kreativní příležitosti pro hravé děti a jejich rodiče. Vždyť co víc potěší než nějaký společný výtvor napříč generacemi? A rostoucí oblíbenost portálu Canon v zemi ve středu Evropy ukazuje, že zlaté české ručičky naštěstí stále nejsou na vymření.