Méně je více – nový systém bezdutinkového toaletního papíru Tork Mid-size

Rostoucí očekávání a přísnější právní předpisy v EU kladou na všechny strany vyšší požadavky na dosažení udržitelnosti. To znamená snížení negativních dopadů na životní prostředí, snížení množství odpadu a emisí uhlíku. Společnost Essity, která je výrobcem značky Tork, je uznávaným lídrem v oblasti udržitelnosti. Neustále usiluje o to, aby z méně vyrobila více, aby se snížila uhlíková stopa a snaží se umožnit totéž svým zákazníkům. Tork neustále pomáhá klientům investicemi do inovativních řešení, která podporují obchodní cíle, zlepšují pracovní komfort a snižují negativní dopady na životní prostředí. Proto společnost Tork vyvinula systém bezdutinkového toaletního papíru Tork Mid-size, který snižuje uhlíkovou stopu ve srovnání s běžným toaletním papírem o 11 %.

Tork Mid-size bezdutinkový toaletní papír eliminuje zbytečné komponenty, což znamená nulový obalový materiál, žádná dutinka – pouze 100% toaletní papír. Facility manažeři mohou snížit odpad, snížit uhlíkovou stopu a zvýšit efektivitu pracovníků úklidu, kteří tak budou moci lépe organizovat svůj  pracovní plán.

Čeho facility manažeři dosáhnou díky bezdutinkovým rolím:

  • O 88 % méně odpadu z toaletního papíru*
  • Přes 1000 kg méně odpadu ročně*
  • O 3000 méně pytlů na odpadky ročně*

„Máme upřímnou radost z těchto výsledků. Navíc ukazují, že zaměření společnosti Tork na neustálé inovace se vyplácí. Získají tím  nejenom zákazníci, ale také životní prostředí,“ říká Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager ve společnosti Tork.                                                            

                 Účinný              Přívětivý pro životní prostředí   Spolehlivý

Tork Mid-size bezdutinkový toaletní papír je inovativní způsob, jak snížit množství odpadu z toalet. A méně odpadu znamená více času i peněz. Tento systém toaletního papíru zajišťuje nejen delší spotřebu papíru a méně odpadu, ale také přispívá k spokojenosti hostů. Zásobník toaletního papíru Tork Mid-Size zabírá na stěně málo místa, jsou v něm umístěny dvě role toaletního papíru. Tím je zajištěna vysoká efektivita: toaletní papír mají hosté vždy k dispozici a zásobník pojme až devětkrát více papíru než dva běžné toaletní papíry. Dávkovač lze kdykoliv snadno doplnit, což zajišťuje flexibilní a efektivní údržbu.

V restauracích, na univerzitách nebo ve velkých kancelářských budovách pomáhá Tork personálu soustředit se na to, na čem skutečně záleží – na hostech. Zbavte se konvencí a vyzkoušejte nový systém bezdutinkového toaletního papíru Tork Mid-size.

Tork®

Značka Tork nabízí produkty a služby profesionální hygieny zákazníkům po celém světě, od restaurací a zdravotnických zařízení po kanceláře, školy a průmysl. Mezi naše výrobky patří dávkovače, papírové ručníky, toaletní papír, mýdlo, ubrousky, papírové utěrky, ale také softwarová řešení pro úklid na základě analýzy a vyhodnocení dat. Tork se stal lídrem na trhu díky svým odborným znalostem v oblasti hygieny, funkčnímu designu a udržitelnosti. Tork je globální značka společnosti Essity a je oddaným partnerem zákazníků ve více než 110 zemích. Čerstvé zprávy a inovace společnosti Tork najdete vždy na www.tork.cz.

O společnosti Essity

Essity je globálním lídrem v oblasti hygieny a zdraví. Zaměřuje se na zlepšování každodenního života skrze své produkty a řešení. Název Essity vychází z anglických slov „essentials“ a „necessities“ (základní potřeby). Náš obchodní model je postaven na trvalé udržitelnosti a vytváří hodnoty pro lidi i pro přírodu. Essity obchoduje přibližně ve 150 zemích světa pod značkami globálních lídrů TENA a Tork, ale i dalšími silnými značkami jako jsou JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda a Zewa. Essity zaměstnává přibližně 47 tis. lidí. Čisté prodeje se v roce 2018 vyšplhaly na cca 118,5 mld. SEK (11,6 mld. EUR). Ústředí společnosti Essity se nachází ve švédském Stockholmu. Společnost je kotovaná na burze Nasdaq Stockholm. Další informace najdete na www.essity.com.