Buďte trendy a vsaďte na oranžovou. Se smartphonem Huawei řady P30

Na český trh míří unikátní barva pro modely Huawei P30 a P30 Pro. Originální oranžový design je inspirovaný aurou a připomíná letní oblohu při východu slunce. Barevné provedení Amber Sunrise dělá ze smartphonu designovou záležitost a navazuje na už dříve představené inovativní barvy modelů P30.

Giganta na poli mobilních telefonů už nebavilo koukat na monochromatické barvy a chtěl své produkty povýšit. Po letech výzkumu vytvořil Huawei unikátní design a povedlo se mu proniknout hluboko do bohaté substance, která je uvnitř každé barvy. Díky tomu může představit zcela novou barvu, která vychází z jedinečného významu aury – oranžovou Amber Sunrise.

Oranžová je top

Telefony už nejsou jen praktickým pomocníkem, ale vyjadřují i osobitost majitele. Řada HUAWEI P30 se proto zaměřila na uživatele, kteří jsou milovníci módy a umění a chtějí se odlišit. V módní branži byla oranžová barva v posledních dvou letech na úplném vrcholu. Od sezónních návrhů až po nejnovější trendy. Byla zkrátka všude.

Použití oranžové, která je v barevném spektru mezi červenou a žlutou barvou, se ale u technologických produktů liší od využití v uměleckém a módním průmyslu. Důvodem je použití barvy na odlišném materiálu, kterým je v případě mobilního telefonu sklo. Pro vývojáře ze společnosti Huawei to byla obrovská výzva. Převést vizi do reality se jim povedlo pomocí vrstvení, které vytváří efektní odlesky a zdůrazňuje hladkou strukturu. Gradientní úprava při dopadu světla rozehrává barvy skla na jeho zádech.

Nová barvící technologie

Do čtyřletého vývoje barvící technologie vložil výrobce smartphonů několik desítek milionů eur. Huawei tak dokazuje, že u smartphonů nejde jen o pokroky v technologii, fotografii či umělé inteligenci. Řadí se tak i mezi trendsettery v oblasti designu a estetiky, protože gradientní úprava se stala inspirací pro další výrobce mobilních telefonů.

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2018 se společnost umístila na 2. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Patnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.