Chytrá internetová televize Kuki nově i na Apple TV

Společnost Apple rozšiřuje nabídku pro platformu Apple TV o internetovou televizi Kuki, produkt českých firem SMART Comp. a Planet A. Uživatelé Apple TV tak nyní mohou využívat všechny výhody televize Kuki včetně zpětného přehrávání až 168 hodin nebo vyhledávání pořadů podle žánrů, herců, hodnocení a roku vydání.

Aplikace Kuki je dostupná pro tvOS, tedy Apple TV od 4. generace. „Vyhledat ji lze jednoduše v aplikaci App store. Poté se snadno nainstaluje přímo do Apple TV a spustí podle pokynů na obrazovce,“ vysvětluje vedoucí prodeje Kuki Vladimír Tovarňák. Po instalaci si zákazník může v Kuki kontě vybrat požadovaný tarif nebo se přihlásit s již existujícím účtem pro Kuki.

Televize Kuki je již od dubna k dispozici i v mobilních telefonech a na tabletech díky novým podporovaným aplikacím. Díky současné podpoře Apple TV tak Kuki rozšířila seznam podporovaných zařízení o další atraktivní platformu. „V blízké době plánujeme rozšířit naše služby také pro uživatele LG TV,“ doplnil Tovarňák. Svůj oblíbený pořad mohou diváci sledovat v rámci mobilních aplikací přímo či zpětně na svém telefonu, a to kdekoli po České republice nebo celé Evropské unii přes Wi-Fi nebo mobilní data.

Při využití nabídek některých mobilních operátorů zaměřených na streamovací služby navíc mohou diváci sledovat televizi Kuki bez čerpání mobilních dat. K dispozici mají více než 33 000 pořadů o celkové délce zhruba 25 000 hodin. K dispozici je Kuki také v televizorech s operačními systémy Android TV a TIZEN nebo například jako součást set-top boxů.

Kuki je chytrá internetová televize, za jejímž vývojem stojí česká firma SMART Comp., a. s., na trhu působící pod značkou netbox, a společnost Planet A, a. s., s obchodní značkou AIM. Služba Kuki funguje od roku 2014 a je dostupná uživatelům v celé České republice i na Slovensku prostřednictvím libovolného internetového připojení. Funguje na principu prepaid, tedy bezzávazkovém systému, kdy si zákazníci službu předplácejí na měsíc dopředu. Kuki nabízí přes 140 televizních kanálů, dokáže nahrát 100 hodin pořadů a umožňuje sledovat TV vysílání až sedm dní zpětně. Poskytuje také široký výběr filmových hitů v HD rozlišení. Přehrávání je možné v televizi, počítači, tabletu nebo mobilním telefonu.