Lenovo ThinkBook 13s: stylový notebook pro moderní podnikatele

Praha, 21. června 2019 – Ve světě, který je neustále on-line, vládne stále větší poptávka po jednodušších a mobilnějších počítačích, které mohou lidé používat kdekoliv a kdykoliv. Nový notebook Lenovo ThinkBook 13s bez problémů splní všechny požadavky firem i jednotlivců na mobilitu, výkon, spolehlivost a stylový vzhled.

Elegantní kovová konstrukce z hliníku snížila váhu notebooku na pouhých 1,4 kilogramu. S profilem tenkým 15,9 milimetrů se navíc ThinkBook 13s vejde prakticky kamkoliv. Jeho stylový vzhled doplňuje odolnost šasi proti opotřebení, kryt pantu, který prodlužuje jeho životnost a zároveň umožňuje polohovat displej až do vodorovné polohy. 

Bezchybnou práci i skvělou zábavu zajistí uživatelům 13,3palcový FHD IPS displej. O dostatečný výkon se postará 8. generace procesorů Intel Core i7 spolu s až 16 GB operační paměti a volitelnou dedikovanou grafickou kartou AMD Radeon 540X s 2 GB GDDR5. Standardní výbavou je pak rychlý SSD disk s kapacitou až 512 GB a technologie RapidCharge, která dokáže notebook nabít až na 80 % kapacity baterie za pouhou hodinu.

Podobně jako výkon a spolehlivost je pro malé a střední podnikatele důležité také zabezpečení všech dat, které budou v notebooku uloženy. ThinkBook 13s proto disponuje integrovaným dedikovaným čipem Trusted Platform Module (TPM) 2.0, který pomáhá bezpečnostním funkcím Windows 10 šifrovat uživatelská data, krytem kamery ThinkShutter pro více soukromí a čtečkou otisků prstů. Ta je doplněna o technologii Smart Power on, která umožní uživateli rychlé a pohodlné přihlášení a odemčení notebooku v jednom kroku podobně jako u smartphonu.

ThinkBook 13s také přináší širokou škálu podnikatelských služeb včetně Lenovo Premier Support, možnosti prodloužení záruky a ochrany proti náhodnému poškození. Dále pak Onsite NBD podporu a mezinárodní záruční servis, aby se minimalizovalo jakékoliv zpoždění.

ThinkBook 13s bude na našem trhu dostupný od poloviny července za cenu začínající na 24 790 Kč včetně DPH.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.