Deník E15 vydává další číslo magazínu E15 Premium „Osobnosti“

Magazín se zaměřuje na rozhovory s inspirativními lidmi, kteří mají nápady, plány a vize a k tomu všemu je dokážou realizovat a úspěšně přetavit v realitu. Stejně tak zpovídal lidi, kteří svůj původní profesionální život pověsili na hřebík. Dokázali změnit roky zajeté koleje a vystoupit ze své komfortní zóny.


O zřejmě největší změně svého života mluví Petr Čech, fotbalový brankář, který patří k nejlepším na světě. Ačkoli je na vrcholu, rozhodl se odejít a skončit s aktivním fotbalem. Jedna epocha jeho života právě skončila, a proto je právě on titulní osobností magazínu. S gólmanem, který je držitelem spousty trofejí a ocenění, jsme se bavili o tom, jaký je, když není fotbalista. Jak investuje, nakládá s penězi, smýšlí o budoucnosti značky Petr Čech, kterou za léta hraní vybudoval, a proč má rád věci pod kontrolou.

V magazínu čtenáři najdou také exkluzivní rozhovory, například s Massimo Gismondim, členem jedné z nejstarších šperkařských rodin na světě, který ještě jako student po nenadálé smrti otce musel převzít rodinný byznys, nebo s Richardem Browningem, Britem, jenž šestnáct let pracoval jako obchodník s ropou, aby vydělal dost peněz a mohl si splnit dětský sen – létat. „Pracoval jsem opravdu tvrdě, abych tohle všechno splnil. Ale pak jsem se od toho osvobodil. Vrátil jsem se do dětství a dělám věci, které mě baví, které mají v sobě něco dětského, objevného,“ říká.

To vše a mnohem víc o dalších lidech nejen z byznysu či sportu a změnách v jejich životě se dozvíte v magazínu E15 Premium Osobnosti. Spoustu dalších rozhovorů s inspirativními osobnostmi naleznete v následujících měsících i na webu e15.cz a v deníku E15.

Dvouměsíčník E15 Premium vydává redakce deníku E15. Každé číslo je hloubkovou sondou do jednoho aktuálního byznysového segmentu a utváří tak platformu pro odborné diskuze o klíčových tématech.

Čtenáři magazínu E15 Premium se letos mohou těšit na další tituly věnované průmyslovému designu, inovátorům a vizionářům či na žebříček nejbohatších Čechů.

Časopis je k dostání ve stáncích distributorů Relay a Geco a na webových stránkách www.ikiosek.cz.
CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.