Výkonné novinky Lenovo pro práci i rodinnou zábavu

Praha, 24. června 2019 – Od svých zařízení uživatelé stále častěji očekávají co nejvyšší výkon a zároveň široké možnosti využití. Ať už si uživatelé vyberou nový elegantní notebook Lenovo Yoga S940 nebo výkonný tablet Lenovo TAB M10, budou mít vždy jistotu, že se na své zařízení mohou spolehnout.

Lenovo Yoga S940 je ideálním notebookem pro nadšence do moderních a chytrých řešení. Tento tenký 14palcový notebook využívá prvků umělé inteligence tak, aby uživatelům co nejvíc usnadnil jejich práci. Software Glance jim například umožní přesunout obsah z displeje na vedlejší monitor pouhým pohybem očí. Umělá inteligence také zareaguje ve chvíli, kdy uživatel od počítače odejde. V takovou chvíli uloží rozdělanou práci a automaticky zatmaví displej pro maximální ochranu soukromých dat.  

Chytré funkce ale nejsou jedinou předností tohoto zařízení. Yoga S940 je první notebook na světě s designem Countour Glass, který obklopuje jeho 4K HDR displej pro hladší okraje a ztenčení rámečků. Yoga S940 nedělá kompromisy ani po stránce výkonu. Osmá generace procesorů Intel Core i7 spolu s rychlým PCIe SSD diskem s kapacitou až 1 TB se postarají o vynikající odezvu a snadný multitasking více programů najednou.

Tablet Lenovo TAB M10 ocení především uživatelé, kteří často sdílí své zařízení s ostatními členy rodiny. Je vybaven podporou více uživatelských účtů, díky kterému si může každý člen domácnosti přizpůsobit obsah tabletu podle sebe. Volitelný dětský balíček příslušenství obsahuje pouzdro a fólii čímž pomáhá chránit tablet před nárazy či poškrábáním a šetří oči uživatelů díky filtru modrého světla. Tablet má i volitelné módy Kiddoz (pro děti) a Productivity. K přístroji je možné připojit i BT klávesnici a používat tablet jako klasický notebook.

S tělem o šířce pouhých 8,1 milimetru a váhou 480 gramů je Lenovo TAB M10 ideálním společníkem do domácnosti i na cesty. Výkon pro přehrávání multimédií nebo hraní her dodává tabletu kombinace osmijádrového procesoru Qualcomm Snapdragon 450 1.8 GHz a 3 GB operační paměti. Dostatek místa pro oblíbené filmy nebo seriály poskytne vnitřní 32GB paměť s možností rozšíření až o dalších 256 GB s pomocí microSD karty. Skvělý zážitek ze sledování filmů nebo hraní her podtrhne 10,1palcový FHD IPS displej, jehož hlavní devízou je svítivost 350 nitů a dva přední reproduktory s technologií Dolby Atmos.

Notebook Lenovo Yoga S940 bude na našem trhu dostupný od konce června za cenu 49 990 Kč.

Tablet Lenovo TAB M10 je k dispozici za cenu od 4 599 Kč s DPH.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.