HP představuje novou řadu notebooků HP EliteBook 700 G6 + nový mobilní tenký klient HP mt45

Společnost HP představila novou generaci pracovních notebooků řady HP EliteBook 700 G6, která nabízí celou řadu prémiových funkcí – nyní v noteboocích pro mainstreamové firemní uživatele, kteří tráví spoustu času na cestách. Kromě bezpečnostních funkcí i úchvatné kvality obrazu se nová řada chlubí procesory AMD Ryzen™ PRO druhé generace a grafikou Radeon™ Vega pro vyšší výkon i delší výdrží baterie. Nové modely HP EliteBook 735 G6 a HP EliteBook 745 G6 nabízejí prémiový výkon, bezpečnost a design, které ocení dnešní firemní uživatel.

Řada HP EliteBook 700 G6 se vyznačuje ultra tenkým šasi a špičkovými parametry obrazu: displej má velmi tenký rámeček a vysoký jas, takže se s ním skvěle pracuje v jakýchkoliv světelných podmínkách – v kanceláři i na zahrádce kavárny.

Společnost HP navazuje na svoji vedoucí pozici v oblasti osobních počítačů se snadnou správou a vysokou bezpečností. Nová řada se umí efektivně bránit hrozbám malware díky samoléčícím, hardwarovým a uživatelsky spravovaným bezpečnostním řešením, včetně HP Sure Sense, HP Sure View Gen3, HP Privacy Camera, HP Sure Start for AMD a HP Sure Click.

Dnešní firemní uživatelé, kteří vyžadují pokročilé kolaborativní funkce, se mohou těšit na křišťálově čistý, jasný a plný zvuk díky technologii HP Noise Cancellation a integrovanému mikrofonu na vnější straně víka s měniči reproduktorů namířenými šikmo vzhůru. A s „kolaborativními“ klávesami mohou uživatelé efektivně šetřit čas a hladce telefonovat z počítače.

Nový HP EliteBook 735 G6 s třináctipalcovým displejem a HP EliteBook 745 G6 se čtrnáctipalcovým displejem budou v zemích EMEA v prodeji od června za cenu začínající na €799.

Společnost HP uvádí na trh také nový mobilní tenký klient HP mt45, který je navržený pro maximální výkon, spolehlivost a nabízí plnohodnotnou a bezpečnou uživatelskou zkušenost zejména těm, kteří jsou vysoce mobilní.

Nový mobilní tenký klient HP mt45:

• Je nejmodernější mobilní tenký klient na světě pro spolupráci1 s vestavěnými funkcemi pro spolupráci, jako je mikrofon na vnější straně víka, kolaborativní klávesy a zvuk špičkové kvality.

• Stylový design s kvalitním celohliníkovým tělem.

• Nabízí úchvatný 14palcový diagonální Full HD displej s úzkým rámečkem, volitelně antireflexní dotykový displej, který je ostrý a jasný v interiéru i exteriéru.

• Funkce HP Privacy Camera, vícefaktorová autentikace pomocí otisku prstu, ochrana HP BIOS Sure Start Gen5 a zabezpečený operační systém HP ThinPro odolný proti virům.

• Podporuje systém Linux ThinPro nebo Windows 10 IoT založený na Linuxu, který uživatelům poskytuje intuitivní, přirozené rozhraní a známou navigaci.

• Vyšší výkon díky nové generaci mobilního procesoru AMD Ryzen ™ 3 PRO 3300U s grafikou Radeon ™ Vega 6, ideální pro multi-tasking, streamování obsahu atd.

• Optimalizováno pro cloudová a VDI prostředí.

Nové mobilní tenký klient HP mt45 bude v prodeji v zemích EMEA od srpna za cenu začínající na €946.

HP EliteBook 735/745G6 bude dostupný od srpna za cenu od 28490 Kč
Tenky HP mt45 bude dostupný od září za cenu od 26900 Kč

1 Na základě srovnání aktuálně nabízených mobilních tenkých klientů s funkcemi custom premium auto tuning, kolaborativními klávesami, software pro lepší zvuk a mikrofonem na vnější straně víka. Srovnání ke dni 18. 6. 2019.

Tagged