Autohub.cz spouští online službu na výkup vozidel

V Praze 26.6.2019 – Pro zákazníky, kteří řeší prodej svého staršího vozu, je k dispozici nová online služba. Jejím cílem je umožnit uživateli získat cenovou nabídku na svůj vůz z pohodlí domova. Jedná se o druhou část online platformy, kterou společnost Autohub Czech pro své zákazníky spouští.

“Ve spolupráci s vybranými autorizovanými prodejci jsme připravili službu, která má za cíl koncovému zákazníkovi ušetřit nejen čas při prodeji jeho vozu, ale i náklady na jeho inzerci”, říká Jan Paul, spoluzakladatel projektu.  

Přestože se jedná o online službu, stojí za ní zákaznický servis v podobě telefonické podpory, ve které vystupuje autohub.cz jako nezávislý subjekt. 

V rámci této podpory může zájemce konzultovat správné nastavení ceny nebo např. požadavek na místo výkupu v blízkosti jeho bydliště. Veškeré služby jsou pro zákaníky zdarma.

Vedle nabídky vice než 10.000 skladových vozů od autorizovaných prodejců na autohub.cz, se tak jedná již o druhou část online platformy, kterou  tato společnost na trh uvedla. “Potřebu prodeje stávajího vozu vnímáme jako prvotní impuls zákazníka k jeho výměně za nový. Zjednodušení celého procesu pořízení nového vozu nebo mobility online formou, bude tak logicky dalším krokem, který se chystáme v krátké době spustit”, dodává Jan Paul.

Autohub.cz vznikl v úzké spolupráci s heureka.cz, která nabízí svým uživatelům v sekci Auto-moto přes 10 mil. položek a rozšířením této sekce o nové skladové vozy dále rozšiřuje své portfolio produktů a míří tím na trh s velikostí přes 130 mld CZK.

Naše společnost provozuje portál autohub.cz, který se zaměřuje na nabídku skladových vozů autorizovaných prodejců. Našim cílem je spustit v úzké spolupráci s prodejci nových vozů online službu, která umožní koncovým zákazníkům pořízení vozu (mobility) online cestou.

Abychom zajistili max. zákaznický servis a spokojenost zákazníka, spouštíme “Výkup” pouze s vybranými autorizovanými prodejci (max. 1-2 dvěma z každého regionu). 

www.autohub.cz/vykup-vozu