Huawei slaví úspěch, během první poloviny roku prodal přes 100 milionů smartphonů

Společnost Huawei slaví další úspěch. Od počátku roku do konce května prodal výrobce již 100 milionů smartphonů. Celkově tak společnost dodala přes 882 milionů zařízení pro více než 500 milionů zákazníků. Data tak ukazují, že prodeje smartphonů Huawei rostou vysokou rychlostí.
V první polovině roku se oblibě těšily nové řady Mate 20 a P30, pyšnící se skvělými fotografickými schopnostmi, vysoce výkonným čipem Kirin 980 a velkou výdrží baterie. Díky podpoře zákazníků se tak Huawei stal jednou z nejinovativnějších a nejrychleji rostoucích značek smartphonů na světě.

V průběhu let si společnost Huawei díky investicím do vývoje a výzkumu vytvořila silné technické zázemí, a také partnerství s dodavateli hardwaru i softwaru. Současně se Huawei i nadále těší podpoře ze strany zákazníků.  S podporou předních inovativních technologií a díky obrovskému počtu uživatelů se Huawei domnívá, že situace, které dnes čelí, společnost ještě více posílí. I nadále hodlá být jedním z největších inovátorů a leaderů na světovém trhu s mobilními telefony.