První možnost půjčit si profesionální auto na dálkové ovládání je tu

Profesionální RC modely si poprvé můžete zapůjčit třeba i na celý týden. Půjčovna Legend v Praze o ně rozšířila své portfolio a prvním z nich je Mercedes G500 4×42. Vznikla tak ojedinělá možnost vyrazit se zapůjčeným autem kamkoliv na vlastní pěst. No a řekněte, kdy naposledy jste řídili opravdové auto na dálkové ovládání?

„Pokud jste si jako malí rádi hráli s auty na dálkové ovládání, tak věřte, že s tímto vozem si můžete a budete hrát i teď,“ říká Petr Štěpánek, spoluzakladatel půjčovny. Licencovaná karoserie Mercedesu G500 v metalickém nástřiku s chromovými prvky, včetně mřížky chladiče, světly a pěti-paprskovými koly Mercedes láká k výzvám. Díky výbavě, která zahrnuje portálové nápravy pro vynikající zdolávání terénu, dálkově řízenou dvou-stupňovou převodovku a uzávěrky diferenciálů překonává tento vůz obtížné trasy s přehledem.

Klasické modely vydrží jet pouhých dvacet minut na jednu baterii, tento nový Mercedes má díky 7 600 mAh baterii dobu jízdy téměř tři hodiny. Jsou to tři hodiny nepoznamenané nudou. Výlet do parku, či lesa snadno otestuje zatáčení předních kol o 45° i pět speciálních jízdních režimů – sport, trail, race, training a crawl. 

S tímto vozem zaparkuje i vaše žena

 „Půjčujeme sportovní auta vhodná pro všechny věkové kategorie a nemůže se tak stát, že by se nějaký člen rodiny nebavil dobře,“ tvrdí Petr Štěpánek. „Lidé si je často berou na výlety s dětmi či pánské jízdy a v obou případech může být RC model skutečným zpestřením odpoledne. Když si hrají ti menší, můžete auto ochránit přepnutím do režimu training a tím ho zpomalit. Pro velké doporučuji režim sport, kde si opravdu užijete dynamiku jízdy,“ dodává Petr Štěpánek. 

Dokonalý design a špičkový podvozek dělá z modelu G500 4×42 unikátní off-road. Zdánlivě nepřekonatelná překážka se po uzamčení diferenciálů s trochou zručnosti stane jen drobným zdržením na cestě k cíli. 

Půjčovna Legend je půjčovna legendárních sportovních aut, která má v portfoliu nejnovější legendární, převážně americké vozy. Legendy, které jsou léty prověřeny a techniky odladěny k nejlepším výkonům, jízdním vlastnostem i zvuku – Ford Mustang GT 5.0 Convertible, Dodge Challenger SRT 392, Chevrolet Camaro V8, Corvette C7 Stingray Convertible a další. Součástí půjčovny je také vlastní detailing a myčka, která zaručuje čistotu vozu při jeho zapůjčení. Zároveň se může postarat i o ten váš, aby se co nejvíce zmírnil šok po vrácení legendy. Půjčovna Legend sídlí v Praze na Želivského. Více na: www.pujcovna-legend.cz