Aplikace ActivePass umožní bezkaretní vstup za zábavou i sportem

Praha, 27. června 2019 – Poskytovatel zaměstnaneckých benefitů Sodexo představil novou aplikaci, která uživatelům ActivePass umožní vyhledávat v blízkém okolí sportovní a zábavné aktivity. Ke vstupu do těchto zařízení pak už nebude nutné mít u sebe kartu, postačí jednoduchý check-in v aplikaci. Ta je dostupná zdarma pro Android i iOS. 

Aplikace ActivePass jako první na trhu zaměstnaneckých volnočasových benefitů umožňuje vstup bez elektronické karty. Vycházíme vstříc současným trendům, kdy jsou lidé prostřednictvím mobilních telefonů neustále on-line,“ říká Štěpán Tůma, marketingový ředitel Sodexo. 

Aplikace je určená zaměstnancům, kterým zaměstnavatel poskytuje benefit ActivePass. Ti mohou stále využívat svoji elektronickou kartu, ale nově jim stačí i mobilní telefon s aplikací. Jakmile se uživatel do aplikace přihlásí, může si na mapě vybrat nejbližší provozovnu, například sportovní centrum. Na jeho profilu si vybere aktivitu, třeba squash, a registruje si vstup, který obsluha potvrdí. Vyhledávání aktivit a check-in zajistí aplikace ActivePass, odreagovat se od práce už ale musí každý sám. 

ActivePass nabízí možnost být aktivní nejen při sportu

Společnost Sodexo podporuje aktivní způsob života ve všech směrech. ActivePass je vstupenkou do sportovních center, ale také na relax a zábavu. Uživatel má možnost využít permanentku každý den na jeden vstup do jakékoliv smluvní provozovny. V nabídce ActivePassu je v současnosti 279 druhů aktivit na 1 221 místech po celé České republice. Kromě tradičních sportovních aktivit je možné předplatné uplatnit například při návštěvě dětského koutku, tanečních lekcí nebo uměleckých kurzů.

Každoročně je na výběr z nepřeberného množství sezónních aktivit. V létě si zaměstnanci mohou díky ActivePassu zapůjčit šlapadla nebo se vydat na rafty, v zimě se vyplatí vyjet na lyže nebo si zajít s rodinou zabruslit. A co třeba vydat se s dětmi na výlet do zoo, užít si zábavu v IQ parku nebo zažít adrenalin na bobové dráze? Také v těchto případech se vyplatí mít u sebe ActivePass na kartě nebo v mobilním telefonu. 

Sodexo v České republice 

Od roku 1992, kdy Sodexo vstoupilo na český trh, poskytuje všech 2 000 zaměstnanců skupiny v ČR služby, které zlepšují kvalitu každodenního života. Sodexo nabízí firmám i institucím služby v oblastech zaměstnaneckých benefitů, motivačních programů a řešení pro veřejnou správu, ať už prostřednictvím elektronických karet a poukázek na stravování a volný čas, dárkových poukázek nebo systému na správu benefitů Cafeteria. Dále pak i služby v oblasti komplexních řešení služeb na míru u klienta (firemní restaurace a širokou škálu služeb facility managementu – správy budov, údržby mechanických zařízení a elektro, revizí, projekt managementu, úklidu a administrativních služeb).