Významný evropský provozovatel datových center Aruba a Kingston Technology oznámili strategické partnerství a plánují expanzi

Jedno z center Aruby, které využívá hlavně paměťové produkty Kingston,  je i v České republice

Praha, Česká republika – 28. června 2019 Kingston Technology Europe Co LLP –  světový lídr v oblasti paměťových produktů a technologických řešení navazuje po dlouhé a úspěšné spolupráci se společností Aruba – největším italským poskytovatelem datových center, IT řešení, webových hostingů emailů a PEC účtů – strategické partnerství. Plánují expanzi výstavbou nového datového centra Hyper Cloud Data Center v Římě. Centrum má být hotové v roce 2020 a má nejen vylepšit služby Aruby, ale také optimalizovat její stávající infrastrukturu.

K dnešnímu datu Aruba spravuje 2,6 milionů domén, 8,6 milionů emailových účtů, 6,1 milionů PEC účtů, 130 000 fyzických a virtuálních serverů a celkem kolem 5 milionů zákazníků v soukromém sektoru, malých a středních podnicích i veřejné správě. Nabízet svým zákazníkům ty nejlepší možné služby je jeden z hlavních cílů Aruby a aby toho mohla dosáhnout, potřebuje se spolehnout na důvěryhodného a flexibilního partnera v oblasti výroby pamětí.

Víc než deset let spoléhá Aruba na kvalitu a spolehlivost značky Kingston, společnosti schopné dodat řešení vyhovující veškerým potřebám datového centra. Kingston nabízí Arubě navíc i technickou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. V datových centrech Aruby tak Kingston zaručuje svým řešením funkčnost, kompatibilitu a škálovatelnost. Díky tomu může Aruba snáz reagovat na různorodé požadavky svých zákazníků s větší flexibilitou.

Díky možnosti Kingstonu dodat hardware rychle a efektivně tak, že zároveň splňuje přesné požadavky na optimalizaci, může Aruba úzce spolupracovat s Kingstonem, a nadále tak zvyšovat spokojenost zákazníků.

„Spolupráce s Arubou nás těší. Blízce jme s nimi pracovali mnoho let a garantovali jim spolehlivost a bezchybnou technickou podporu,“ říká Stefania Prando, Business Development Manager a Team Leader Kingston Technology Itálie. „Budeme pokračovat ve spolupráci práci a uděláme vše pro to, aby Aruba mohla nadále nabízet optimální hostingové a mailové služby své rostoucí základně uživatelů.“

„Naším cílem je další expanze a zlepšování služeb. Kingston mám dodává spolehlivé a kvalitní paměti, které poskytují hardwarovou architekturu vyvíjenou a používanou předními světovými výrobci serverů na trhu,“ říká Diego Parasecoli, Manager of the Technical Operations division of Aruba. „To je hlavní důvode, proč naše spolupráce trvá už víc než dekádu a proč se řešení, které Kingston dodává, ukazují jako efektivní“

Aruba používá technologii Kingstonu ve svých proprietárních datových centrech (dvě v Arezzu, jedno u Milána a jedno v České republice) a v partnerských strukturách po celé Evropě (Francie, Anglie, Německo a Polsko).

Více informací na: https://www.kingston.com a https://www.aruba.it.

Kingston Technology Europe Co LLP 

Kingston Technology Europe Co LLP je největší světově nezávisléhý výrobce paměťových produktů. Společnost Kingstone prostřednictvím svojí globální sítě dceřiných společností, poboček a výrobních zařízení navrhuje, vyrábí, testuje a distribuuje paměti DRAM, flash a vestavěná paměťová řešení. Kingston má obchodní pobočky a zástupce ve Spojených státech, Kanadě, Evropě, Rusku, Turecku, na Ukrajině, v Austrálii, Indii, na Taiwanu, v Číně a v Latinské Americe. Pro získání dalších informací volejte +44 (0)1932 738888 nebo navštivte www.kingston.com.

Aruba S.p.A. 

Aruba SpA, založená v roce 1994, je první společností v italských datových centrech, cloudu, web hostingu, e-mailech, PEC and domain registracích a službách a má rozsáhlé zkušenosti ve vytváření a managementu datových center, majících aktivní síť na Evropské úrovni: kromě tří proprietárních datových center v Itálii a jednoho v České republice má i partnerské struktury ve Francii, Německu, UK a Polsku. Společnost spravuje přes 2,6 milionů domén 8,6 milionů emailových účtů, 6,1 milionů PEC účtů, 130 000 fyzických a virtuálních serverů a celkem kolem 5 milionů zákazníků. Je aktivní na hlavních Evropských trzích, jako jsou Francie, Anglie a Německo, a může se pochlubit vedením v České republice a na Slovensku. Konsolidovanou přítomnost má i v Polsku a Maďarsku. Kromě webových hostingů navíc nabízí dedikované serverové služby, housing a kolokace, řízené služby, digitální podpisy, zálohování a produkci chytrých karet. Od roku 2011 expanduje a nabízí navíc cloudové služby a od roku 2014 je registrovaná v prestižních „cloudových“ rozšířeních. Aruba může hostovat přes 200 000 serverů. Pro více informací navštivte: https://www.aruba.it