HONOR odstartoval týden v Karlových Varech s Evou Samkovou a focením s HONOR 20

Praha, 2. července 2019 – Výrobce mobilních telefonů HONOR připravil v průběhu filmového festivalu ve spolupráci s Mall.cz zajímavé setkání pro své fanoušky. Lidé se mohli setkat s olympijskou vítězkou Evou Samkovou, která sdílela své vlastní zkušenosti s telefony HONOR. Eva Samková je ambasadorkou HONORU již několik let, a tak není divu, že smartphonů této značky již pěknou řadu vyzkoušela. Nyní jako první v ČR již používá nejnovější HONOR 20.

Hlavním tématém setkání byla mobilní fotografie. Kromě zkušeností Evy Samkové a focení telefony HONOR, se fanoušci značky mohly zdokonalit ve svém focení díky přednášce profesionálního fotografa. Program trval hodinu a půl a nesl se v duchu dobré nálady. Slunečné počasí v kombinaci s HONOR programem nabilo návštěvníky energií pro další nádcházející dny festivalu. 

 HONOR 20 je novou vlajkovou lodí značky HONOR a mimo jiné se může pochlubit čtyřmi fotoaparáty (48 + 16 + 2 + 2 Mpx).  Ultra ostrý 48Mpx fotoaparát s umělou inteligencí dokáže s pomocnou 2Mpx čočkou zachytit hloubku foceného objektu. HONOR 20 si dokáže poradit i se širokoúhlými záběry díky 16Mpx čočce a umožňuje pořizovat kvalitní fotografie i za snížené viditelnosti. Čtveřici fotoaparátů doplňuje 2Mpx macro objektiv na focení objektů zblízka. 

Nedočkaví zájemci o nový HONOR 20 se již brzy dočkají modelu i v České republice. Spuštění prodejů se očekává v průběhu letních prázdnin.

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.