Bolt má na Slovensku nového country managera, stal se jím Eduard Suchánek

Bolt, přední evropská přepravní platforma, která byla dříve známá pod názvem Taxify, má na Slovensku nového country manažera. Je jím Eduard Suchánek, který v minulých letech zodpovídal za provoz této aplikace v tamních městech. Na jeho místo byl povýšen Peter Mesarč, který se stal provozním manažerem.

2019-03-21 15_19_43-Bolt (Taxify) - Rychlý a cenově dostupný odvoz

Před povýšením vedl Eduard Suchánek tým starající se o provoz aplikace na Slovensku a řídil expanzi do dalších tamních měst. Vedle toho Suchánek zodpovídal za komunikaci s nejdůležitějšími představiteli měst a politiky na celostátní i regionální úrovni. Do Boltu, tehdy ještě Taxify, přišel v lednu 2017. Předtím působil v mezinárodním e-shopu Footshop. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

“Jsem nesmírně rád, že budu moci na nové pozici napomáhat dalšímu rozvoji naší aplikace na slovenském trhu v době, kdy na Slovensku došlo k přijetí progresivní legislativy, která v zákoně zohledňuje existenci alternativních přepravních platforem,” reaguje na povýšení Eduard Suchánek.

Část úkolů, za jejichž plnění doposud nesl odpovědnost Eduard Suchánek, nyní přebírá Peter Mesarč, který se stal novým provozním manažerem. Na starosti bude mít provoz aplikace v Bratislavě a Košicích. Dohlížet bude na realizování kampaní, jejichž cílem je zajištění dostupnosti řidičů v době, kdy je po nich ze strany cestujících poptávka. 

O provoz aplikace v ostatních krajských městech na Slovensku se nově bude starat Marek Maxa, který předtím působil jako provozní manažer v českém týmu Bolt.

O Boltu

Aplikace Bolt, dříve známá jako Taxify, je přední evropská přepravní platforma, která se snaží o to, aby doprava ve městě byla jednodušší, rychlejší a spolehlivější.

Byla založena v roce 2013 Markusem Villigem. Je jednou z nejrychleji rostoucích přepravních platforem v Evropě a Africe. Investovaly do ní firmy jako Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladatel společnosti TransferWise Taavet Hinrikus.

Bolt má více než 25 milionů uživatelů ve více než 30 zemích po celém světě.

Více informací zjistíte na www.bolt.eu.