Kilpi expanduje do zahraničí. Investory hledá přes českou crowdfundingovou platformu finGOOD

Praha, 03. července 2019 – Česká značka Kilpi, od producenta outdoorového oblečení a doplňků PONATURE, spustila tento týden kampaň na webu finGOOD.cz. Prostřednictvím crowdfundingu hledá investory pro přechod na nový Warehouse management system. Celkem 5 000 000 Kč má pomoci zefektivnit a implementovat nové logistické procesy.

PONATURE je mladá dynamicky se rozvíjející společnost, která designuje, vyvíjí nové technologie, a hlavně vyrábí značku Kilpi. Nabízí outdoorové, technické oblečení s osobitým designem, se silnou značkou, kterou prodává do 40 zemí světa. Kilpi nechce zůstat pouze u domácího trhu ani u toho evropského, ale chce vyrůst do formátu celosvětově známé značky. 

Na crowdfundingové platformě finGOOD chce Kilpi získat 5 000 000 Kč s úrokem 5,5 % na tři roky. Kampaň na webu finGOOD.cz je zatím v počátcích, ale už je do ní nainvestováno 1 240 000 Kč. Další investoři mají ke zvážení investice čas do 23.7.2019.

Finance posílí logistiku

Získané prostředky využije Kilpi k přechodu na nový Warehouse management system, který umožní plnou automatizaci skladovacích procesů od objednání zboží až po jeho expedici. Díky zefektivnění a implementaci nových logistických procesů se zrychlí skladové operace, bude zajištěna přesnost a včasnost dodávek zboží, inventury se budou moci provádět rychleji a online, zároveň se sníží náklady, zvýší efektivita práce ve skladu a Kilpi se výrazně otevřou možnosti pro zahraniční expanzi.

Žádné vzdušné zámky, ale reálný byznys plán

„Potencionální přínosy se ukážou v krátkodobém horizontu na více úrovních a tím je riziko rozprostřeno. V letošním roce jsme prošli auditem logistických procesů a máme vypracovaný detailní plán změn. Již jsme začali s přípravnými fázemi přechodu na nový WMS a 1. etapa zavádění nových logistických procesů startuje v srpnu 2019,“ říká jednatel společnosti PONATURE, výrobce značky Kilpi, Jakub Novák, www.kilpi.cz. Investor by tedy měl umět ocenit dobrou finanční kondici financované firmy. Investování na finGOOD přináší ale i možnost využít novou formu financování do firem přes crowdfundingovou platformu.

Co na oplátku? 

Crowdfunding se stává čím dál více oblíbeným způsobem financování. Firmy mají možnost touto cestou získat finance od neomezeného počtu investorů. Zvykem bývá, že s investováním získávají investoři řadu výhod či bonusů. A co nabízí Kilpi? Třicet investorů s nejvyššími investicemi získá slevu 20 % na nákup zboží Kilpi po celou dobu splácení úvěru, tedy na 36 měsíců. A tři absolutně nejvyšší investoři získají poukaz na nákup v e-shopu shopkilpi.cz v hodnotě 5000 Kč, aby se mohli sami přesvědčit o kvalitě produktů této značky. 

finGOOD.cz je progresivní P2B (Peer to Business) fintech platforma, která umožňuje lidem a firmám investovat do českých společností napřímo, online a bez potřeby bankovních subjektů jako zprostředkovatelů. 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Ar4MXmoqGL8

Peer to Peer půjčky jdou v Česku s Kilpi na další level. Oblíbená celosvětově působící značka se na finGOOD.cz otevírá lidem a dává jim možnost podílet se na jejím rozvoji. Zdroj: finGOOD.cz.

Více informací na: https://fingood.cz