BenQ uvádí nový PhotoVue monitor SW270C

Eindhoven, Nizozemsko 8. 7. 2019 – Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel digitálních lifestylových zařízení a expert na profesionální monitory, uvádí na trh nový 27palcový monitor pro fotografy BenQ SW270C. Nejnovější přírůstek do rodiny PhotoVue přináší vysoce kvalitní podání barev s pokrytím 99 % Adobe RGB, 97 % DCI-P3/Display-P3 a standardem HDR10. Integrována byla také technologie jednotného jasu a přesných barev na celé ploše panelu BenQ Uniformity. Nový model dále podporuje připojení přes USB-C pro kompaktní přenos video a audio signálu, dat a napájení skrze jediný kabel.

Klíčové vlastnosti monitoru:

  • Technologie uniformity obrazu
  • 99 % Adobe RGB a HDR10
  • 16bitová 3D LUT a 10bitový panel pro plynulé přechody
  • Hardwarová kalibrace
  • USB-C konektivita
  • Stínící clona
  • Režim Gamut Duo
  • Nový ovladač Hotkey Puck

Technologie uniformity 

Obrazovka BenQ SW270C je rozdělena do subregionů, kdy každému byly přesně vyladěny barvy a jas. Technologie BenQ Uniformity tak zajišťuje autentické a konzistentní zobrazení v celé ploše.

Široká paleta barev

Profesionální monitor pokrývá 99 % Adobe RGB, 100 % sRGB/Rec.709 a 97 % DCI-P3/Display-P3 barevného prostoru a tím přináší realističtější barevné podání fotografie.

Podpora HDR

Technologie HDR10 umožňuje fotografům náhled HDR efektů v produkci pro maximální kontrolu nad výsledným obsahem.

16bitová 3D LUT Delta & Delta E≤2

16bitová 3D LUT a Delta E≤2 v prostorech Adobe RGB a sRGB zajišťují zobrazení realistického originálního obrazu s přesnými barvami.

Hardwarová kalibrace

Hardwarová kalibrace je příležitostí upravit nastavení interního čipu a zachovat konzistentnost zobrazovaného obsahu s originálním obrazem, aniž by byl ovlivněn nastavením grafické karty.

Podpora video formátů

BenQ SW270C podporuje 24p/25p filmový obsah zobrazený v přirozené frekvenci bez ztráty snímku, která může narušit přehrávání zdrojového videa.

USB-C

Moderní USB-C port poskytuje vysokorychlostní přenos video/audio/data obsahu a napájení přes jediný kabel.

Hotkey Puck G2

Často používané režimy nebo funkce jsou snadno dostupné na ovladači Hotkey Puck G2.

Monitor disponuje také stínící clonou poskytující kontrolu nad okolním osvětlením a odlesky.

BenQ SW270C je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 20 599 Kč s DPH v České republice a 780 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací o profesionálních monitorech BenQ navštivte www.BenQ.cz 

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední světový dodavatel inovativních řešení a technologií, byla založena s dlouhodobou vizí „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life“). Jejím cílem je zlepšovat a obohacovat všechny aspekty života uživatelů. Zaměřuje se proto na věci, na kterých dnes lidem nejvíce záleží – životní styl, podnikání, péče o zdraví a vzdělání, to vše s vidinou umožnit lidem lépe žít, být efektivnější, zdravější a vzdělanější. Široké portfolio nabízených produktů zahrnuje digitální projektory, monitory, interaktivní velkoformátové displeje, mobilní telefony, reproduktory, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní výpočetní zařízení a osvětlení.  V duchu motta “Protože na tom záleží”.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je dynamická skupina s ročním obratem přes 20 miliard dolarů. Skládá se z více než 15 nezávislých společností, působících ve 30 zemí světa napříč odvětvími. Celkový počet zaměstnanců přesahuje 100 000. Každá jednotlivá společnost je uznávaným lídrem ve svém oboru, přispívajícím k rozsáhlým zdrojům, výzkumu, vývoji a síle celku. Díky oborové specializaci každé společnosti pokrývající celou škálu produktů napříč odvětvími, disponuje BenQ Group velmi výkonným řetězcem s bezkonkurenční schopností dodávek kritických komponent a řešení světové úrovně v těchto oblastech: TFT-LCD, zelená energie, šetrné chemické prostředky a pokročilé materiály, osvětlení, návrhy integrovaných obvodů, přesné lékařské přístroje a vybavení, systémová integrace, vlastní značkové produkty a služby. BenQ Group se zavázala k ziskovému a udržitelnému podnikání, které sdílí její dlouhodobou vizi „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life”). 

Mezi společnosti BenQ Group patří: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (přední světový výrobce velkoplošných TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. a Raydium Semiconductor Corp.