Huawei představuje nové fórum HuaFan a možnost vyhrát P30 Pro

Společnost Huawei chce být svým zákazníkům zase o něco blíže a spouští proto na svých stránkách novou platformu HuaFan. Na tomto oficiálním fóru si fanoušci mohou vyměňovat své tipy a zkušenosti s produkty Huawei nebo se zapojit do mnoha soutěží, a vyhrát tak řadu atraktivních cen.

Staňte se součástí Huawei komunity

Cílem platformy HuaFan je nabídnout živé prostředí pro všechny zákazníky a příznivce výrobků Huawei. Uživatelé si zde mohou navzájem vyměňovat své zkušenosti či rady a podílet se na vývoji svých oblíbených produktů. V rámci fóra naleznou návštěvníci také celou řadu nejrůznějších tipů a triků, užitečných návodů ale i zajímavých novinek ze světa Huawei.

Členové fóra se dále mohou těšit také na pravidelné soutěže a srazy, jejichž součástí budou ukázky nových produktů společnosti.

Nové oficiální fórum HuaFan naleznete na stránkách: https://consumer.huawei.com/cz/community/

Zapojte se do soutěže Huawei Buddy a vyhrajte P30 Pro

V rámci představení nového fóra startuje ve čtvrtek 25. července soutěž Najdi další HuaFany o řadu hodnotných cen. A jaká jsou pravidla? Zaregistrujte se na fóru HuaFan a pozvěte k registraci také své přátele a známé. Pozvánku můžete sdílet na svém profilu na Facebooku či Twitteru, nebo ji pomocí odkazu poslat do soukromé zprávy. 

Člen s nejvíce pozvanými přáteli, kteří se zaregistrují, si odnese nejnovější vlajkovou loď Huawei P30 Pro, pro soutěžící na druhém a třetím místě jsou pak připraveny smartphony Huawei P30 lite a Huawei Y6 2019. 

Zkrátka však nepřijde žádný z účastníků soutěže. Každý soutěžící, který pozve 3 a více přátel, kteří se zaregistrují, získá balíček slev na oficiální obchod Huawei.cz v hodnotě 999 Kč. 

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2018 se společnost umístila na 2. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Patnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.