Maximálně 30 korun za den, nová předplacená karta Vodafonu přináší bohaté služby a hlídá rozpočet

29. července 2019 – Od 1. srpna uvede Vodafone na trh novou Předplacenou kartu 30. Minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat budou stát vždy 3 koruny. Tyto ceny ovšem platí pouze do chvíle, než zákazník utratí za den 30 korun. Pak už získá až do půlnoci neomezené volání a SMS do všech sítí a současně 300 MB dat zdarma.

Jsou dny, kdy telefon téměř nepoužívají, ale pak dny, kdy ho nedají z ruky. Právě v takových dnech se zákazníci obávají, že svůj kredit příliš rychle utratí, a to jim svazuje ruce. Na trhu předplacených karet jsou buď nabídky, kdy zákazník platí vyšší jednotkové ceny, nebo si musí aktivovat výhodnější balíčky služeb, které však mají dlouhodobější platnost.

„Předplacenou kartu 30 považujeme za revoluci v předplacených službách,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic. „Karta je výhodná a jednoduchá. Kdo nepotřebuje používat telefon, tak peníze neutratí. A kdo zrovna potřebuje hodně volat, psát nebo datovat, nezaplatí více než 30 korun za den,“ dodává.

Zákazník si tak může vybrat, jestli chce využívat neomezené služby, nebo optimalizovat svoji útratu. Do denního limitu 30 korun se počítá volání, SMS zprávy a data v rámci České republiky a roamingové Zóny 1. Sledovat průběžnou denní útratu lze pohodlně v aplikaci Můj Vodafone, jakmile za den zákazník využije služby v hodnotě 30 korun, dostane informační SMS zprávu o získání výhod.

Nová Předplacená karta 30 bude od srpna k dostání v prodejnách a také eShopu Vodafone. Na kartě bude přednabitý kredit 200 korun a cena karty bude také 200 korun. 

Více informací o kartě na vodafone.cz/predplacene-karty.

O Vodafone Czech Republic

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než 3,9 milionu zákazníků. Od roku 2007 přináší komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje přes 1,5 milionu firemních SIM karet. V červenci 2019 Evropská komise schválila akvizici společnosti UPC Česká republika. Vodafone v ČR se tak spojením s UPC Česká republika rozrůstá o 1,5 milionu domácností připojených k síti nové generace, která poskytuje více než půl milionu zákazníků služby vysokorychlostního pevného internetu, 540 tisícům zákazníků kabelovou televizi a 200 tisícům uživatelů pevné telefonní linky. Vodafone už několikrát dostal ocenění Best in Test za kvalitu hlasových služeb a datových přenosů na základě testů provedených společností P3 communications. Aktuálně pokrývá jeho mobilní síť LTE 99 % populace ČR. Zároveň Vodafone nabízí pevné připojení k internetu, a to 99 % českých domácností. Kromě toho na podzim 2017 pokryl Českou republiku speciální sítí úzkopásmového internetu věcí NB-IoT a v prosinci téhož roku spustil komerční provoz. Vodafone se řídí dlouhodobou strategií udržitelného podnikání, hlásí se ke globálním Cílům udržitelného rozvoje (SDGs) a podporuje digitalizaci a diverzitu ve společnosti. Klade důraz na ochranu životního prostředí a využívá jen energii z obnovitelných zdrojů. Vodafone podporuje inovativní startupy a podnikatele v regionech. Zaměstnanci společnosti věnují ročně dobrovolnickým aktivitám více než 7500 hodin prostřednictvím Nadace Vodafone. Ta se za 13 let od svého založení dostala mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informací na www.vodafone.cz