Zoxcall s novým modelem FF+ vstupuje na trh.

Praha, 5.8.2019 – Technologická firma Zoxcall představuje model FF+, první zařízení určené pro koncové uživatele. Nový Zoxcall FF+ volá, přitom je menší než kreditní karta.

Zoxcall FF+ je unikátní telekomunikační zařízení s rozměry 82 x 46 x 3,5 mm a váhou 16 g. Telefon nemá displej, je ovládán snadno pomocí tlačítek a do jeho paměti lze uložit až osm přednastavených čísel. Na rozdíl od svého předchůdce modelu FF disponuje slotem pro nanoSIM kartu, díky čemuž je výběr operátora a tarifu volbou samotného uživatele. Na výběr zůstává také pestrá škála barevných variant a materiálů krytů. 

“Po modelech T4 a FF, určených primárně pro B2B zákazníky, přicházíme s prvním zařízením určeným pro koncového uživatele. Myslím si, že se nám podařilo najít něco, co na trhu doposud nebylo. Zařízení FF+ je navíc neodmyslitelným doplňkem každého smartphonu,“ říká Ota Kaláb, CEO společnosti Zoxcall a.s.. 

Předprodej zařízení FF+ společnost zahajuje 5.8.2019. O měsíc později společnost spustí přímý prodej na svých eshopových stránkách, jehož konkrétní datum závisí na množství srpnových předobjednávek.

O společnosti ZOXCALL a.s.

Produkty společnosti Zoxcall jsou výsledkem nadšení a spolupráce odborníků z oblasti technologií, inovací, obchodu a marketingu. Posláním značky je nabídnout záložní řešení, jehož cílem je poskytnout uživatelům pocit bezpečí nebo si dopřát chvíli odpočinku bez notifikací.

Zoxcall se dívá na telekomunikační a lokalizační zařízení z jiné perspektivy – zaměřuje se na jejich podstatu a podstatu mezilidské komunikace. Více informací o společnosti najdete na www.zoxcall.cz.