GFI Archiver nyní s podporou mobilních zařízení

Nová verze umožňuje přehledně vyhledávat v e-mailovém archivu či upravovat nastavení s využitím chytrých telefonů či tabletů 

PRAHA, 14. srpna 2019 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, představila v rámci nejnovější verze svého řešení pro archivaci souborů a e-mailů GFI Archiver 14.2 podporu pro mobilní zařízení. Možnost rychle a přehledně pracovat s poštovním archivem zefektivňuje činnosti zejména pracovníkům na cestách a poskytuje IT administrátorům možnost kdekoliv a kdykoliv reagovat na potřeby uživatelů.

Přístup z mobilního zařízení, ať již z chytrého telefonu či tabletu, nabízí rychlé a pohodlné vyhledávání ve starší elektronické poště pracovníkům, kteří jsou mimo svůj osobní počítač. Uživatel získává navíc plnou funkcionalitu stejnou jako při práci na osobním počítači, a přitom v přehledném, responsivním prostředí. Poskytuje tak přístup ke všem funkcím GFI Archiver, včetně například reportovacího modulu MailInsights.

„Podle našeho loňského průzkumu již více než polovina uživatelů využívá mobilní zařízení jako primární přístupu k podnikové elektronické poště,“ řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení GFI Software v České republice a na Slovensku. „Je proto logické, že společnost GFI Software se rozhodla v oblasti přístupu k archivním e-mailům poskytnout moderní podporu pro mobilní zařízení. To zjednoduší práci většině uživatelů, pro které představuje e-mailové úložiště často primární zdroj firemních informací.“

Vedle toho řešení GFI Archiver 14.2 nabízí tyto tradiční přínosy:

  • Vyhovění regulačním požadavkům a minimalizace rizika nesplnění zákonných norem díky úplnému archivu podnikových e-mailů a souborů odolnému proti neoprávněným manipulacím;
  • Ulehčení poštovnímu serveru a snížení nákladů udržováním jediné centralizované kopie e-mailů
    a eliminací PST souborů;
  • Identifikace problémů v podniku díky reportovacímu modulu MailInsights, který umožňuje z archivu extrahovat klíčová data o výkonnosti pracovníků, sdílení objemných či nepatřičných příloh, používání nevhodných výrazů, úniku citlivých dat z podniku apod. 

GFI Archiver dokáže dále spolupracovat s aplikacemi Office 365, Google Apps a s e-mailovými servery Windows Server včetně platforem Hyper-V a VMware. Více informací o GFI Archiver 14.2 na http://gfi-unlimited.cz nebo http://www.gfi.com/.

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.