Společnosti Discord a Samsung spojily své síly a navázaly celosvětové partnerství zaměřené na mobilní integraci

Uživatelé získají přístup k exkluzivním mobilním funkcím, které jim umožní setkávat se na telefonech Samsung Galaxy Note10 a Note10+ s přáteli v online světě více způsoby

Praha, 4. září 2019 – Společnosti Discord a Samsung dnes představily nové exkluzivní integrované funkce, které budou k dispozici na mobilních zařízeních Galaxy Note10 a postupně na dalších telefonech Galaxy. Toto strategické partnerství je dokladem odhodlání obou společností přinášet hráčům mobilních her a her napříč platformami kvalitní zážitky a pro společnost Discord se jedná o první integraci na jedné z hlavních mobilních platforem. Uvedené funkce jsou nyní dostupné na zařízeních Galaxy Note10 a v nadcházejících měsících budou k dispozici také na dalších zařízeních Galaxy prostřednictvím aplikace dostupné v obchodu Galaxy Store.

„Každý, kdo hraje online hry, má v kapse mobilní telefon, a existuje dost dobrá šance, že se jedná o telefon značky Samsung,“ uvedl Jason Citron, generální ředitel společnosti Discord. „Díky partnerství se společností Samsung můžete ještě snadněji sledovat, jaké hry hrají vaši přátelé na platformě Discord, a prostřednictvím aplikace Game Launcher od Samsungu s nimi můžete dokonce přímo navázat hlasový chat.“

„Díky spolupráci s oblíbenými platformami, jako je Discord, můžeme našim uživatelům po celém světě nabídnout ty nejlepší zážitky z mobilního hlasového i textového chatu a zároveň využívat nejnovější výkonné a inovativní technologie přístrojů Galaxy Note 10 a 10+,“ prohlásil Inkang Song, viceprezident skupiny pro technologickou strategii divize IT & Mobile Communications společnosti Samsung Electronics.

Lidé mohou nyní používat Galaxy Note10 a 10+ v rámci platformy Discord a bez problémů komunikovat s přáteli, kteří hrají hry na různých platformách a zařízeních. Tato funkce integrovaná do spouštěče her umožní uživatelům hrajícím hry na chytrých telefonech Galaxy vidět herní stav svých kamarádů z Discordu, takže snáze zjistí, kdy a co jejich přátelé hrají. Pomocí překryvného prvku na platformě Discord budou mít také možnost okamžitě se připojit k hlasovému chatu s přáteli. Tato funkce je exkluzivním produktem tohoto nově uzavřeného partnerství mezi společnostmi Discord a Samsung.

Hlasový překryvný prvek a další funkce ve spouštěči her Samsung na platformě Discord vyžadují mobilní aplikaci Discord a připojení k účtu Samsung. Seznamy přátel, ikony avatarů pro chat, hlasový překryvný prvek a funkce hlasového chatu jsou uživatelům přístrojů Galaxy poskytovány po omezenou dobu výhradně prostřednictvím platformy Discord. Další informace o platformě Discord získáte na internetových stránkách: www.discordapp.com, nebo sledujte @discordapp na Twitteru.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.