Vladislav Skoupý novým ředitelem pro technologie a provoz v ChytryHonza.cz

Společnost ChytryHonza.cz jmenovala nového ředitele pro technologie a provoz (CTO). Je jím Vladislav Skoupý, který se tak zároveň stal i členem představenstva společnosti. Zodpovědný bude především za rozvoj systému, interní procesy a návrhy metodicko-obchodních nástrojů pro poradenskou síť. Jeho úkolem bude také připravit ChytryHonza.cz na předpokládaný masivní růst poradenské sítě.

Do ChytryHonza.cz přichází Vladislav Skoupý po šesti letech v Broker Trustu, kde zastával pozici provozního ředitele a člena představenstva.

“Mým aktuálně největším úkolem je nasazení nových nástrojů, které kolegové v posledních měsících velmi aktivně vyvíjeli. Současně se připravujeme na další rozvoj nového IT systému a nástrojů. Paralelně s touto aktivitou mám za cíl standardizovat procesy a služby, které dnes ChytryHonza.cz svým zákazníkům poskytuje,” říká Vladislav Skoupý.

Vladislav Skoupý je ženatý a má dva syny. Volný čas tráví s rodinou na kole, bruslích nebo lyžích. Má rád víno, dobrou kávu a nejraději jezdí do Itálie.

O společnosti ChytryHonza.cz:

ChytryHonza.cz je servisní organizace pro specialisty v oblasti pojištění, úvěrů a investic. Její poradenskou síť tvoří bez mála 1 000 specialistů na finance pro celé České republice. Společnost jako první na českém trhu propojila online a offline kanály – webový srovnávač, call centrum a poradenskou síť. Akcionářem ChytryHonza.cz je česká investiční skupina DRFG.