NOVOMĚSTSKÉ OBLOUKY – nový symbol pro mechanické hodinky s českým in-house strojkem

Představujeme nový vizuál, který bude doplňovat náramkové hodinky PRIM s manufakturním strojkem od společnosti ELTON hodinářská. Nové Město nad Metují je jediné město v České republice, které se již 70 let pojí s výrobou náramkových hodinek a zároveň je po celou dobu sídlem naší společnosti.

2019-09-26 15_21_37-Novoměstské oblouky_nový piktogram pro manufakturní hodinky - Google Docs.png

Novoměstské oblouky jsou symbolem, který provází značku PRIM již dlouhá desetiletí a odkazuje právě na místo výroby, které si v průběhu let vysloužilo přídomek „město hodinek“. Kontinuita výroby náramkových hodinek nebyla v tomto městě přerušena od roku 1949 do dnešních dnů. Hodinky PRIM tak přežily i nesmírně obtížné období 90. let, které se stalo pro mnoho tradičních českých značek osudné. 

Naše společnost ELTON hodinářská je dle platných soudních rozhodnutí právním nástupcem národního podniku ELTON a také jediným pokračovatelem sedmdesátileté hodinářské tradice. Protože se stále na našem trhu objevují výrobky označené logem PRIM, které však s touto dlouholetou tradicí nemají vůbec nic společného, rozhodli jsme se zdůraznit původ našich hodinek PRIM právě používáním symbolu Novoměstských oblouků. Naši zákazníci se s nimi tedy budou setkávat přímo na hodinkách s in-house mechanickým strojkem, a také na doprovodných dokumentech a propagačních materiálech. Prvním modelem s novým označením jsou hodinky z aktuální limitované edice SPARTAK 70 L.E.

www.prim.cz