EVOLVEO Ptero ZX profesionální herní křeslo, které je opravdu „cool“

Hráčský trůn vybavený masážními funkcemi i ventilátory chlazení pro maximální pohodlí při hraní her i práci s počítačem

17. 10. 2019 – Novinka mezi produkty se značkou EVOLVEO zajistí všem hráčům s profesionálními ambicemi maximální pohodlí při hraní her.  Mezi hlavní funkce a přednosti herního křesla EVOLVEO Ptero ZX Cooled patří výškově nastavitelný sedák, houpací mechanika s aretací, bederní opěrka s masážními funkcemi, hlavová opěrka, nastavitelné područky, pogumovaná kolečka a zabudované ventilátory v sedací části. Nosnost tohoto hráčského trůnu je 150 kg.

Maximální pohodlí a „Cool“ funkce

Profesionální herní křeslo EVOLVEO Ptero ZX Cooled díky svým mnoha funkcím a provedení výrazně zlepší herní či pracovní výkon a pohodlí při dlouhém sezení u počítače. Díky vhodně tvarované podpěrce hlavy a bederní opěrce toto křeslo zajišťuje správné držení těla při sezení. Bederní opěrka, která je součástí dodávky, napomáhá k lepšímu držení těla a je navíc vybavena masážními funkcemi. K dispozici je osm různých režimů masáží. Pro další zvýšení komfortu a pohodlí jsou ve spodní části křesla umístěny dva 80mm ventilátory, které ve spojení s prodyšným materiálem a rychlostí otáčení až 1 800 ot./min. zajistí chlazení sedáku při mnohahodinovém hraní her či práci na počítači. Napájení je zajištěno přes USB rozhraní pomocí třímetrového kabelu, který je součástí balení. Prodyšný materiál je použit také po celé délce opěradla křesla. Houpací mechanismus umožňuje nastavit opěrku zad až do úhlu 180° a poskytnout hráči krátký oddych od dění na monitoru. 2D opěrky rukou je možní nastavit jak výškově, tak do stran.

Kvalitní provedení a spolehlivá konstrukce

Křeslo EVOLVEO Ptero ZX Cooled má robustní, spolehlivou konstrukci, základem je kvalitní kovový rám s nosností až 150 kg. Křeslo je vybaveno speciálními 60mm kolečky s pogumovaným povrchem. Díky tomu může být křeslo používáno jak na tvrdém, tak měkkém typu podlahy, a to zcela bez obav z možného poškrábán či poškození podlahy. Na potah křesla jsou použity tři odlišné typy materiálů, které vždy respektují místo použití. Sedací a zádová opěrná část je potažena speciálním prodyšným materiálem, který pomáhá lépe odvětrávat kontaktní plochy a účinné pomáhá proti pocení při dlouhém sezení. Boční strany židle jsou potažené šedou prodyšnou PU kůží pro lepší odvětrávání. Zbytek židle je pak potažený černou PU kůží s dominantním pevným prošitím.

Dostupnost a cena
EVOLVEO Ptero ZX Cooled je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 4 990 Kč včetně DPH.

Specifikace:

  • Spolehlivá kovová konstrukce s nosností 150 kg
  • prodyšný double mesh materiál
  • 2 × 80mm ventilátor
  • Nastavitelné opěrky rukou
  • Speciální pogumovaná 60mm kolečka
  • Naklánění až do 180° díky houpacímu mechanismu
  • Masážní bederní opěrka – 8 režimů
  • Součástí balení 3m prodlužovací USB kabel
  • Celková stavitelná výška: 127-135 cm
  • Rozměry sedací část: Šířka 41 cm a hloubka 52 cm
  • Rozměry opěrné části: Výška 86 cm a šířka 60 cm

Web: 

https://www.evolveo.com/cz/ptero-zx

Facebook: 

https://www.facebook.com/EvolveoCZ

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.