Stovky vzorů z aplikace Canon Creative Park si můžete přizpůsobit a jednoduše vytisknout

Bezplatná mobilní aplikace, kompatibilní s tiskárnami Canon PIXMA, umožňuje uživatelům stahovat a tisknout personalizované papírové výtvory přímo z chytrého telefonu

Praha, 11. listopadu 2019 – Popusťte uzdu své fantazii díky nové aplikaci Creative Park. Na jednom místě na vás čeká nekonečné množství vzorů ke stažení a vytisknutí stisknutím jediného tlačítka. Bezplatná aplikace (pro operační systémy iOS a Android) nabízí stovky barevných a zábavných šablon, které si snadno můžete přizpůsobit svému vkusu přímo v chytrém telefonu. Aplikace Creative Park představuje evoluci webové platformy Creative Park, která každoročně přiláká přes 10 milionů návštěvníků z celého světa¹.

Vánoce již klepou na dveře, a tak je ten pravý čas, aby si rodiny společně vyzkoušely své tvůrčí schopnosti díky snadnému stahování předpřipravených šablon. Vytisknutí vytvořených uměleckých výtvorů je pak velmi jednoduché díky kompatibilitě s tiskárnou Canon PIXMA. Mezi šablonami, které aplikace nabízí, si tu svou najde opravdu každý. Vybírat můžete z návrhů vánočních dekorací, personalizovaných pohlednic, kalendářů, obrazových rámečků, modelů zvířat a 3D skládanek. Aplikace obsahuje i výukový obsah pro stimulaci dětí předškolního a mladšího školního věku.

Díky snadnému ovládání představuje aplikace Creative Park jednoduchý a zábavný způsob kreativního tvoření pro celou rodinu. Aplikace zároveň umožňuje jejím uživatelům, aby si své výtvory opatřili vlastními texty nebo fotografiemi. Nikdy nebylo snazší vytvořit personalizované pozvánky na večírek nebo oslavu narozenin.

Aplikace Creative Park je k dispozici v 15 jazycích² včetně češtiny, což umožňuje uživatelům volně se nechat unášet svou představivostí bez strachu z jazykové bariéry. Chcete se pustit do tvoření? Nejprve si stáhněte bezplatnou aplikaci do svého chytrého telefonu, použijte nebo si vytvořte vlastní Canon ID a pak už si vybírejte mezi návrhy, které si vytisknete pomocí kompatibilní tiskárny Canon PIXMA³.

Aplikace Creative Park je volně ke stažení z App Store a Google Play a podporuje operační systém iOS 11 a Android OS 5.0 nebo novější.

Odkaz ke stažení pro uživatele iOS: https://apps.apple.com/gb/app/creative-park/id1460764852

Odkaz ke stažení pro uživatele Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.iphone.cp&hl=en

Další motivy naleznete na webových stránkách Canon Creative Park: https://creativepark.canon/en/index.html?utm_source=newurl&utm_medium=rink&utm_campaign=redirect

Pro více informací navštivte: www.canon-europe.com/apps/creative-park/

-Konec-

Poznámky pro redaktory:

¹Na základě dat od společnosti Canon z roku 2018 

²Aplikace Creative Park je k dispozici v následujících 15 jazycích: angličtina, čeština, dánština, holandština, finština, francouzština, němčina, italština, norština, polština, portugalština, ruština, španělština, švédština a turečtina. 

³Aplikace Creative Park je kompatibilní s následujícími tiskárnami: řada TS9500, řada TS9100, řada TS9000, řada TS8300, řada TS8200, řada TS8100, řada TS8000, řada TS700, řada TS6300, řada TS6200, řada TS6100, řada TS6000, řada TS5300, řada TS5100, řada TS5000, řada TS3300, řada TS3100, řada TS300, řada TR8500, řada TR7500, řada TR4500, řada MG3000, řada E4200, řada E3300, řada E3100, řada E470, řada E300, řada G6000, řada G5000, řada G4010, řada G4000, řada G3010 

O společnosti Canon Europe

Canon Europe je strategická centrála pro region EMEA společnosti Canon Inc., předního světového dodavatele technologií a služeb pro digitální zpracování obrazu. Canon Europe působí přibližně ve 120 zemích, zaměstnává okolo 18 000 lidí a přispívá zhruba čtvrtinou ke globálním ročním výnosům společnosti Canon.  
Společnost Canon byla založena v roce 1937. Po celou dobu své osmdesátileté existence přináší zákazníkům špičkovou obrazovou techniku a neustále investuje do dalšího rozvoje. Inovacemi v oblasti obrazových technologií od kamer přes produkční tiskárny po podnikové poradenství a lékařské technologie Canon obohacuje životy jednotlivců a podporuje podniky.
Firemní filozofie společnosti Canon je Kyosei, což znamená „žít a pracovat společně pro obecné blaho“. V regionu EMEA společnost Canon Europe usiluje o trvale udržitelný obchodní růst a zaměřuje se na snižování svého dopadu na životní prostředí a pomáhá jej snižovat i svým zákazníkům pomocí svých produktů, řešení a služeb.
Další informace o společnosti Canon Europe naleznete na stránkách www.canon-europe.com