Mezinárodní soutěž grafických návrhů CorelDRAW 2019 zná své vítěze

Globální soutěž představila nevídaná umělecká díla vytvořená v softwaru CorelDRAW

Praha, 19. listopadu 2019 – Společnost Corel vyhlásila vítěze mezinárodní soutěže grafických návrhů CorelDRAW 2019. Soutěž vzdává hold talentu, schopnostem a technikám návrhářů v grafickém programu CorelDRAW® po celém světě a symbolicky zrcadlí širokou škálu projektů, které uživatelé softwaru CorelDRAW vytváří každý den.

Vítězné návrhy byly vybrány z příspěvků vytvořených v sadě CorelDRAW Graphics Suite 2019 nebo CorelDRAW Technical Suite 2019. Hlavní cenu získal Rogelio Hernandez (Roy Monster) za ilustraci „Angel of Fire“.

„Jménem celého týmu Corel bych rád pogratuloval našim vítězům a poděkoval všem účastníkům soutěže,“ říká John Falsetto, ředitel oddělení správy produktů CorelDRAW a produktivity. „Byli jsme skutečně ohromeni všemi úžasnými příspěvky a výběr vítězů z této pozoruhodné sbírky rozhodně nebyl snadný. Mezinárodní soutěž grafických návrhů CorelDRAW nám opět poskytla globální platformu k předvedení neuvěřitelného talentu našich uživatelů.“

Vítězná díla Mezinárodní soutěže grafických návrhů CorelDRAW 2019

Mezinárodní soutěž grafických návrhů CorelDRAW 2019 se zaměřuje na díla vytvořená v aplikacích CorelDRAW, Corel DESIGNER™ a Corel PHOTO-PAINT™ napříč různými odvětvími a návrhářskými disciplínami. Vítěz hlavní ceny a vítězové prvních cen v jednotlivých kategoriích jsou následující:

  • Vítěz hlavní ceny a první ceny v kategorii Grafika a ilustrace: Rogelio Hernandez (Roy Monster), Mexiko
  • Vítěz kategorie Branding a marketing: Irfan Taufik, Indonésie
  • Vítěz kategorie Reklamní tabule a polepy vozidel: Joseph Diaz, Spojené státy
  • Vítěz kategorie Oblečení a textil: Marthin Anthony Millado, Filipíny
  • Vítěz kategorie Student: Ahmad Zahraturrafiq, Indonésie
  • Vítěz kategorie Rychlé kreslení: Rogelio Hernandez (Roy Monster), Mexiko

Pro zobrazení galerie vítězných návrhů a další informace o mezinárodní soutěži grafických návrhů CorelDRAW 2019, včetně kompletních pravidel a podrobností o jednotlivých oceněních, navštivte web www.coreldraw.com/design-contest.

O sadě CorelDRAW Graphics Suite 2019

Sada CorelDRAW Graphics Suite 2019, která je dostupná pro Windows a macOS, nabízí širokou sadu integrovaných aplikací, které uživatelům pomohou vyjádřit jedinečný styl a ohromit publikum. Návrháři mohou využít aplikaci CorelDRAW pro vektorové grafické návrhy, ilustrace a sazbu, aplikaci Corel PHOTO-PAINT pro úpravu fotografií, Corel® Font Manager™ pro indexování a organizaci knihoven písem, AfterShot™ 3 HDR pro zpracovávání souborů ve formátu RAW, novou aplikaci CorelDRAW.app™ pro vzdálený přístup ke grafickým nástrojům a mnoho dalšího. Další informace a možnost bezplatného stažení zkušební verze naleznete na adrese www.coreldraw.com.

O společnosti Corel

Produkty společnosti Corel nabízejí milionům uživatelů po celém světě možnost dělat skvělou práci ještě rychleji. Nabízíme jedny z nejznámějších softwarových produktů v odvětví, které dávají jednotlivcům a týmům možnost vytvářet, spolupracovat a dosahovat ohromujících výsledků. Základem našeho úspěchu je dlouhodobá snaha nabízet široké portfolio inovativních aplikací, jakou jsou CorelDRAW®, ClearSlide®, MindManager®, Parallels® a WinZip®, které inspirují uživatele a pomáhají jim při dosahování jejich cílů. Další informace o společnosti Corel naleznete na adrese www.corel.com