AURES Holdings se opět prosadil v žebříčku Českých 100 nejlepších

Provozovatel značek AAA AUTO a Mototechna postoupil v rámci nejlepší padesátky o osm příček výše s ročními tržbami 17,2 miliard korun 

Praha 2. prosince 2019 – Společnost AURES Holdings, která provozuje síť autocenter AAA AUTO a Mototechna, se do soutěže “Českých 100 nejlepších“, jejímž cílem je v celonárodním měřítku ocenit první stovku nejúspěšnějších českých firem, probojovala již počtvrté. Vyhodnocení způsobilosti pro zařazení do soutěže a stanovení pořadí probíhá na základě posudků a konkrétních znalostí širokého okruhu vybraných odborníků. AURES Holdins se umístila v horní polovině žebříčku na 37. místě a polepšilo si oproti loňskému roku o osm příček.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo v rámci galavečera ve Španělském sále Pražského hradu. Na prvním místě se mezi společnostmi umístila Škoda Auto, a.s., stejně jako v předešlých letech. Skupina AURES Holdings se v žebříčku výrazně posunula a nechala za sebou úspěšné firmy jako Kaufland nebo Passerinvest Group.

Slavnostnímu vyhlášení každoročně předchází konference Klíčové faktory úspěchu, která se koná v Nové galerii Pražského hradu. Jedním z řečníků letošního fóra byla vedle velvyslance SRN v Praze Christopha Isranga nebo velvyslance Státu Izrael Daniela Merona i generální ředitelka a předsedkyně představenstva skupiny AURES Holdings Karolína Topolová: „Pro každého znamená úspěch něco jiného. Pravý leader trhu musí svoji pozici každý rok potvrzovat, a to růstem prodejů, zvětšováním nabídky, rozšiřováním pobočkové sítě a pro mě v první řadě i tím, že od nás zákazníci odcházejí spokojení a stále více z nich se k nám rádo vrací,“ uvedla.